"Divac nije izabrao Dončića jer nije voleo njegovog oca... Vlade, sve si uprskao"

NBA svet ne prestaje da priča o pogrešnoj odluci Vlada Divca da ne draftuje Luku Dončića.

Izvor: LN

Nedelja, 24.11.2019.

13:25

Photo by Ethan Miller/Getty Images

Dončić briljira druge sezone u ligi, ima maltene tripl-dabl u proseku, i čak je i kandidat za MVP.

Na draftu 2018. godine Divac je, kao generalni menadžer Sakramenta, imao priliku da izabere Luku, ali se odlučio na Marvina Beglija.

Novinar ESPN-a Tim Mekmen je, u razgovoru sa Adrijanom Vojnarovskim, otkrio razlog ovakve Divčeve odluke.

"Koliko sam ja razumeo situaciju, to što je Divac bio blizak sa Lukom i to što je poznavao njegovog oca je uticalo na stvari. On jednostavno nije imao dobro mišljenje o njegovom ocu i išao je logikom 'kakav otac, takav sin'. Vlade, to jednostavno nije tačno, on je potpuno druga osoba... Uprskao si stvar", izjavio je Mekmen.

Marvin Begli nije loš košarkaš i sigurno je da će biti značajan faktor u igri Sakramenta u budućnosti, ali ono što Dončić radi u prethodnih godinu i po dana ne može da se poredi ni sa kim.

Krilni centar Kingsa je u ruki sezoni imao prosek od 15 poena, 7,6 skokova i 1 blokadom po meču, uz 50 odsto šuta iz igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: