Region

Svet

Severina napravila spektakl u krcatoj Areni! (VIDEO)

Severina napravila spektakl u krcatoj Areni! U punoj beogradskoj Areni publika ju je pozdravila gromoglasnim aplauzom, a svi su čekali njen izlazak na scenu. Iako je atmosfera bila na vrhuncu, na samom početku konerta dogodila se nezgoda.

Severina napravila spektakl u krcatoj Areni! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Severina Kojić je sinoć održala koncert pred beogradskom publikom u Štark Areni, u okviru svoje turneje ''The Magic Tour''.

U punoj beogradskoj Areni publika ju je pozdravila gromoglasnim aplauzom, a svi su čekali njen izlazak na scenu. Iako je atmosfera bila na vrhuncu, na samom početku konerta dogodila se nezgoda:

- Čim je grunuo bas reflektor je pukao, a staklo se razletelo pravo po publici. Devojke su vrisnule, kako smo videli, malo ih je povredilo to polomljeno staklo, a obezbeđenje ih je odmah sklonilo - otkrivaočevidac i dodaje:

"Nakon što je izbegnuta nesreća, obezbeđenje je ostalo da stoji u redu gde je rasuto staklo, kako niko ne bi došao tu i povredio se. Sva sreća, prošlo je dobro, pa niko nije ozbiljno povređen." - zaključio je očevidac.

Severina se pojavila u glamuroznoj crnoj haljini koju su kasnije strgla sa nje dva momka u sklopu scenskog nastupa. Severina se publici obratila emotivnom porukom.

- Ljudi su mi rekli: ''Nisi normalna, nećeš napraviti turneju za dva meseca, stvari su se promenile'', ali ja znam da nisu. I evo, vi ste dokaz - poručila je pevačica na početku koncerta i zapevala svoje najveće hitove, a publika je sve vreme pevala sa njom uglas.

Mnoge poznate ličnosti su stigle na ovaj spektakl, a među prvima su Ana Bekuta, Jovana Nikolić, Nives Celzijus. Ipak, kad se Nataša Bekvalac pojavila svi su oduševljeno pohrlili ka njoj! 
 

Milan Popović: Incident je isprovociran da se napravi senzacija!




Nataša Bekvalac je svojim stajlingom mnoge ostavila bez reči, a njena odevna kombinacija će sigurno mnogim devojkama poslužiti kao inspiracija.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>