Najnovije vesti
Zabava
ČUVENI BUDIMIR TRAJKOVIĆ Napustio je glumu čim se proslavio, ženio se dva puta i preživeo tri srčana udara, a sad izgleda OVAKO

ČUVENI BUDIMIR TRAJKOVIĆ Napustio je glumu čim se proslavio, ženio se dva puta i preživeo tri srčana udara, a sad izgleda OVAKO

Mnogi se sećaju Budimira Trajkovića iz kultnog filma "Ljubavni život Budimira Trajkovića". Ovaj film snimljen je 1977. godine u režiji Dejana Karaklajića, a u glavnoj ulozi našao se tada sedamnaestogodišnji Predrag Bolpačić, koji je posle ovog ostvarenja iz javnosti - nestao.

budimir trajković Foto: youtube
budimir trajković
Predrag Bolpačić
Foto: screenshot
Predrag Bolpačić

Mladi Bolpačić zablistao je u ulozi šeprtljastog ali odlučnog tinejdžera, u nameri da se, poput vršnjaka, konačno zaljubi i pronađe pravu ljubav. Ali uprkos njegovoj želji i najnežnijim osećanjima, plan mu remeti porodica koja se zbog posla konstantno seli.

Predrag Bolapčić, koji je maestralno igrao lik Budimira, danas ima 61 godinu. Posle uloge u filmu "Ljubavni život Budimira Trajkovića" napustio je glumu i upisao saobraćajni fakultet.

Ima dva sina iz dva braka, a pre nekoliko godina je preživeo tri inafrkta.

- Predrag je sada dobro - rekla nam je tada njegova porodica, međutim, nisu želeli da otkrivaju ništa više o njegovom zdravstvenom stanju.

Pročitajte još

Podsetimo, Budine roditelje na filmu igrali su Milena Dravić i Ljubiša Samardžić, a njegovu partnerku, komšinicu sa drugog sprata u koju se Buda zaljubljuje igrala je sada pokojna hrvatska glumica Marina Nemet. Ono što je interesantno, jeste da profesori nisu imali razumevanja za njegove glumačke aktivnosti.

- Profesor matematike me je izveo pred tablu i stvarno sam znao, samo sam se malo zbunio na kraju. Viknuo je na mene da ništa ne znam: "Samo ti idi i snimaj filmove. Evo tebi, lepo, jedan" - ispričao je Predrag u svom prvom intervjuu posle snimanja filma.

Predrag Bolpačić danas
Foto: screenshot
Predrag Bolpačić danas

BONUS VIDEO Glumci čije karijere PROPADAJU