Ostalo

Sme�no

Internacionalni cirkus na ledu!

Nakon nastupa pred više od 200 miliona gledalaca u više od 50 zemalja sveta, čuveni "INTERNACIONALNI CIRKUS NA LEDU" u okviru nove evropske turneje gostuje i u više gradova u Republici Srbiji. Ovo je jedinstvena prilika da gledaoci prisustvuju programu koji očarava publiku širom sveta, donoseći osmehe i zabavu mlađima, a starima vraća sećanje na nekadašnje cirkuske arene vraćajući iz zaborava ovu vrstu zabave za sve generacije. 

Internacionalni cirkus na ledu! Promo


  
Program prilagođen izvođenju na ledu, ali sa svim elementima akrobatike i pratećih sadržaja koji i čine jedan cirkus izvodi se uz spektakularne svetlosne efekte koji doprinose magiji, u koju svoji nastupom uvode i gledaoce. Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih tačaka na ledu do klovnovskih skečeva, ova fantastična trupa predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umetnost cirkusa, pa ga s pravom upoređuju sa najpoznatijim svetskim cirkusom Cirque Du Soleil. 

Jedinstveni spektakl te vrste, Internacionalni cirkus na ledu i danas primenjuje zlatne standarde potrebne za spektakularno izvođenje predstava ovakve vrste, ali i unapređuje izvođenje tačaka po čemu su postali poznati širom sveta.  Pored parterskog izvođenja tačaka, klovnova i akrobatike, gledaocima će biti prikazane i tačke na trapezu, a sve spojeno sa akrobatikom na klizaljkama. Posebna atrakcija je korišćenje klizaljki u pojedinim tačkama gde je visina klizaljki 60 santimetara. 

Program za sve generacije, u kojem će pored dece uživati i njihovi roditelji, tokom proteklih godina je postao spektakularna svetska atrakcija koja doprinosi zabavi publike i puni dvorane širom sveta.

Spektakularni cirkus na ledu vas očekuje 13.12.2019. u Nišu, hala Čair, od 20h.

Karte možete kupiti na prodajnim mestima Ticket Visiona I DD tickets-a u kao i u knjižari Indigo i poslastičarnici "Emona".

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>