Karim Benzema 2023!

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.11.19. | 10:34

Real Madrid želi da po svaku cenu zadrži iskusnog golgetera

Letos je stigao Luka Jović kao apsolutna senzacija evropskog fudbala, sve češće se priča da bi Real Madrid mogao da povede trku kada je reč o mladom Halandu iz Salcburga, ali prioritetni zadatak Florentina Pereza biće produžetak ugovora sa Karimom Benzemom.

Francuzu aktuleni ugovor sa Real Madridom ističe leta 2021. godine, pa na Bernabeu čine sve kako bi ga ubedili da produži boravk u najvećem klubu na svetu.  Marka u današnjem izdanju piše da se obe strane nadaju potpisivanju novog ugovora, iako početni pregovori nisu dali rezultati. Uprava i sportski sektor Real Madrida Benzemu poistovećuje sa ključnim igračem, pošto je već deset godina stanovnik glavnog grada Španije i igrač koji simbolizuje uspešnu eru Real Madrida.

Izabrane vesti

Iako je za Real postigao 233 gola na 480 utakmica, imao važnu ulogu u borbi za trofeje u Ligi šampiona, Benzema nema adekvatan status kada je reč o godišnjoj zaradi. Ima značajno manja primanja od kapitena Serhija Ramosa, kao i Velšanina Gereta Bejla. Iskusni centarfor je toga svestan i normalno je da ne žuri kada je u pitanju novi ugovor. Želi adekvatne uslove i ugovor života.

Benzema će uskoro proslaviti 32. rođendan, međutim i ove sezone je demonstrirao klasu. Postigao je već devet prvenstvenih golova i živi jedan od najlepših perioda u bogatoj karijeri.

Marka piše da je Benzema jako srećan u Realu, da se savršeno prilagodio životu i Madridu. I ne treba zaboraviti da je jedan od ljubimaca predsednika Florentina Pereza. Prvi čovek kluba ga je podržavao u teškim trenucima kada klasu nije uspevao da demonstrira u najvećim utakmicama.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara