JKP Naissus

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.

– Radovi u završnoj fazi ali i danas otežano vodosnabdevanje na delu magistralnog cevovoda, od izvorišta Krupac do Vinika. Nastavljaju se složeni radovi na magistralnom cevovodu u nastavku ulice Radmile Savićević, u naselju Donja Vrežina (ispod propusta, paralelno sa auto-putem). Zbog radova je zatvoren atarski put koji prolazi pored cevovoda i paralelan je sa auto-putem. Ostaje smanjeni pritisak vode, koji uslovljava otežano vodosnabdevanje (u višim delovima moguć prekid) za korisnike od izvorišta Krupac (sela Dolac, Ostrovica, Crvena reka), sve do naselja Podvinik i Borske ulice, dok u drugim delovima grada neće bitno uticati na vodosnabdevanje.

– Selo Gornje Međurovo. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici pored škole u Gornjem Međurovu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u delu sela Gornje Međurovo, kod škole (oko 20 korisnika). Intervencija je u toku i okončanje radova se predviđa do 15 sati.

– Selo Sečanica. Učestali kvarovi na više mesta i potrebno je raskopavanje u selu Sečanica, ispod mlina. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, u delu sela Sečanica ispod mlina.

– Ulica Gabrovački put II deo br. 139. Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Gabrovački put II deo, kod br. 139. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Gabrovački put II deo, kod broja 139 (samo na toj adresi).

– Selo Rujnik. Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom, biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.

JKP Parking servis

Javno komunalno preduzeće Parking servis Niš će u petak, 22. novembra, raditi na zameni sijalica u Suvom Dolu i na teritoriji GO Pantelej.

Biće izvedeni radovi na izradi horizontalne signalizacije i to obeležavanje BUS stajališta u Niškoj Banji.

Tokom dana planirano je otklanjanje nedostataka na vertikalnoj signalizaciji u sledećim ulicama: Medijana, Srpskih vladara, Bulevar Nikole Tesle, Bulevar 12 februar, Jovana Skerlića, Njegoševa i Durmitorska.