SAŠA POPOVIĆ PROSLAVIO ODLAZAK U PENZIJU: Kao penzioner živim kao bubreg u loju! Evo kolika će mu biti primanja!
Foto: Printscreen

Treće doba

SAŠA POPOVIĆ PROSLAVIO ODLAZAK U PENZIJU: Kao penzioner živim kao bubreg u loju! Evo kolika će mu biti primanja!

Stars -

Vredan: Direktor „Granda“ pred snimanje jedne emisije primio poklone i čestitke, ali je poručio da će i dalje da radi

Saša Popović proslavio je odlazak u penziju s kolegama pred početak emisije „Grand specijal“.

Direktor „Grand produkcije“ je 1. novembra zvanično dobio rešenje o penzionisanju, o čemu je Kurir pisao, ali je i pored toga radno aktivan. On nije želeo da pravi žurku, ali je pre nego što je ušetao u studio, u bekstejdžu je počastio članove žirija „Zvezda Granda“ i druge goste.

- Sad sam penzioner i time se dičim i pomalo na svoga ćaleta ličim. E, sad kao penzioner kao bubreg u loju živim. Ja ću imati malu penziju, ali ne znam da li može od toga da se živi. Mogao sam od aprila da odem u penziju, tada kada sam napunio 65. godina, ali, eto, još malo sam produžio. Nije važno kolika će da bude penzija, nego dokle ću da je primam - kaže Popović.

foto: Printscreen

Odlazak u penziju Popoviću su čestitali pevači, a novinarka emisije „Ekskluziv“ Maja Sokolović je Popoviću poklonila jastuče i vuneni prsluk.

foto: Printscreen

- E, ovo mi je sad potrebno. Sada su počela krsta da me bole i najvažnije je da bude toplo. Šalu na stranu, ja se baš radujem što sam penzioner. Mnogo toga sam uradio, red je da se i ja odmorim - rekao je Saša.

Kurir.rs / LJ. S.

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja