MUP potvrdio: Uhapšeno troje osumnjičenih za napad na Aleksu Terzića, za jednom osobom se traga

Novosti online

20. 11. 2019. u 15:18

Uhapšeni su vozilom marke "audi" preprečili put automobilu kojim je upravljao mladi fudbaler

МУП потврдио: Ухапшено троје осумњичених за напад на Алексу Терзића, за једном особом се трага

Foto: N. Fifić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N.S. (22), D.I. (21) i E.J. (19) zbog sumnje da su počinili krivično delo razbojništvo.

Policija je identifikovala još jednu osobu, koja se sumnjiči da je učestvovala u izvršenju ovog krivičnog dela, i za njom intenzivno traga.

Kako se saznaje, troje uhapšenih osumnjičeni su da su jutros napali fudbalera Aleksu Terzića (20).

Oni su u Novom Beogradu na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, oduzeli vozilo marke "BMV" kojim je upravljao Terzić.

Dok se u Policijskoj upravi grada Beograda utvrđuju razlozi i detalji incidenta, “Novosti” saznaju da je mladi reprezentativac Srbije i prvotimac Fiorentine završio sa frakturom nosa, iščešenjem ruke, hematomima na glavi i licu.

Kako se sumnja, oni su vozilom marke „audi“ preprečili put automobilu kojim je upravljao oštećeni i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Oni su oštećenom zadali više udaraca, a oduzeli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

Prilikom hapšenja policija je kod N.S. pronašla vozilo „audi“ koje su koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog.

Takođe, policija je pronašla i oduzeto vozilo marke "BMV".

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije