Vučić prvog dana na poslu u društvu psa (FOTO) 1Foto:Beta

Predsednik Aleksandar Vučić vratio se radnim aktivnostima na Andrićevom vencu, a prvi radni dan posle odsustva zbog zdravstvenih razloga provodi u društvu šarplaninca Pit-Paka od Ćulibrka, pripadnika Kobri, objavljeno je na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

„Divan doček jutros na poslu! Pako je poklon koji sam dobio od patrijarha Irineja, a proslavili smo i njegovu prvu nagradu“, napisano je na Vučićevom instagram profilu uz fotografije koje prikazuju Vučića kako leži na podu kabineta i igra se sa psom, prenosi N1.

Pako je, kako se vidi na fotografiji,učestvovao na međunarodnoj izložbi pasa, a prošao je sa ocenom „odličan“.

Vučić je psa dobio za rođendan u martu ove godine, a uručio mu ga je Dejan Nakić, lični sekretar patrijarha Irineja. Kako se može videti po uniformi koju Pako nosi, ali i po diplomi koju je dobio, on je pripadnik specijalne vojne jedinice „Kobre“, koja je zadužena za obezbeđenje predsednika Srbije.

https://www.instagram.com/p/B5CobKdpm28/

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas da se predsedniku zdravstveno stanje pogoršalo prošle nedelje kao posledica premora i preteranog rada. Dodao je da se Vučić sada oseća mnogo bolje, ali da će morati da redovno uzima terapiju i promeni način života.

Predsednik Srbije izjavio je danas sa njegovim lošim zdravstvenim stanjem nema nikave veze novinar TV N1, niti će imati bilo koji novinar, već su u pitanju njegov hronični zdravstveni problemi, koji su bili akutni zbog čega je završio na Vojno medicinskoj akademiji, gde „nije bila laka noć na subotu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari