ĐOKOVIĆ SILNO MOTIVISAN U ŠPANIJI! Novak u fulu: Spreman sam, idemo do kraja!!!
Foto: Printskrin/Instagram

Juriš po salataru

ĐOKOVIĆ SILNO MOTIVISAN U ŠPANIJI! Novak u fulu: Spreman sam, idemo do kraja!!!

Tenis -

Top!!! Drugi reket sveta nakon prvog treninga s kolegama iz reprezentacije Srbije istakao da ne oseća bolove u laktu i da se nada borbi za titulu u finišu elitnog teniskog takmičen

Vreme je za novo šišanje na nulu! Novak Đoković spreman je da predvodi Dejvis kup reprezentaciju u pohodu na novu titulu šampiona sveta. Bez bolova u laktu i sa mnogo motivacije, drugi reket sveta veruje da će Srbija ići do samog kraja u Madridu.

Lakat je u redu

- Nisam primetio bilo kakvu nelagodnost s laktom tokom treninga. Sve je u redu i spreman sam da igram svoj prvi meč na turniru - izjavio je Đoković i dodao:

- Ovo je takvo takmičenje da će svaki poen biti veoma važan. Mečevi se igraju na tri mesta i mnogo toga će se dešavati istovremeno. Ekipe će biti pod velikim pritiskom jer možete već na startu lako da budete u zaostatku.

Madrid baš prija

Nole je ove godine već podigao pehar u prestonici Španije, pa se nada da će to učiniti i sa Viktorom Troickim, Filipom Krajinovićem, Jankom Tipsarevićem, Dušanom Lajovićem i selektorom Nenadom Zimonjićem.

- Ove godine sam imao odlično iskustvo s mastersa u Madridu koji sam osvojio. Volim da igram ovde, dopadaju mi se uslovi. Trenirao sam dobro. Biti deo reprezentacije je nešto što sam uvek cenio i u čemu sam uživao. Nisam igrao nekoliko godina, nedostajao mi je taj osećaj da igram s prijateljima i momcima koji uvek kreiraju sjajnu atmosferu. Nadam se da ćemo zajedno ostati do kraja turnira.

foto: Printskrin/Instagram

Prva na megdan Noletu i drugovima izlazi sutra selekcija Japana, oslabljena za Keja Nišikorija.

Dejvis kup za kraj TIPSIN EMOTIVNI OPROŠTAJ

Janko Tipsarević definitivno će okačiti reket o klin po završetku Dejvis kupa.

- Ovo je sigurno najemotivniji turnir u mojoj karijeri zato što je i poslednji. Poslednjih pet godina zbog brojnih operacija sigurno je bila misao u mojoj glavi kako i na koji način ću se povući. Nikada nije dobar momenat za povlačenje iz profesionalnog tenisa, ali ako bih mogao da biram, uvek bih izabrao da to bude Dejvis kup - rekao je Tipsarević.

(Kurir.rs / Anja Vukašinović / Foto:Printskrin Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track