Najnovije vesti
Vesti Hronika
DA LI STE JE VIDELI? Nestala devojčica (13) iz Čonopolje, poslednji put viđena kako vozi bicikl u drugo selo

DA LI STE JE VIDELI? Nestala devojčica (13) iz Čonopolje, poslednji put viđena kako vozi bicikl u drugo selo

M. C. (13) iz Čonoplje nestala je danas. Nestanak ćerke objavila je njena majka na društvenoj mreži Fejsbuk.

BLUR devojcica foto Facebook Foto: Facebook
BLUR devojcica foto Facebook

Devojčica je poslednji put viđena kako vozi bicikl u pravcu Kljajićeva. Nosila je kožnu jaknu i maskirane (vojne) helanke, pišu "Apatinske novine".

- Supruga i ja smo rano otišli na posao, a ona je sa mlađom sestrom koja ide u treći razred, biciklom otišla u školu, kao što to čine svakog jutra. Međutim, ostala je ispred škole i kad je sestra ušla unutra sela je na bicikl i otišla prema Kljajićevu, koje je udaljeno četiri kilometra od Čonoplje. To smo saznali od spremačice u školi, koja je srela na izlazu iz sela. Još dodaje da je primetila da je imala slušalice u ušima - rekao je Zoran, otac nestale devojčice.

U porodičnom domu je vanredno stanje celo popodne. Dobili su razne informacije, između ostalog i da se preko društvenih mreža dopisivala sa nekim momkom.

- U velikom smo strahu. Pitanje je ko je i na šta nagovorio... Zvali smo je na mobilni. Prvo je bila nedostupna, posle nam je pokazivalo zauzeće, pa je zvonio, a niko se nije javljao. Kao da se neko poigrava sa nama - dodao je Zoran.

Mole se svi građani da ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestanku da to prijave policiji.