');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

Jovana je sa dečkom krenula na put, pokvario im se auto kod Jagodine, pa je pozvala bivšeg. Tako je POČELA DRAMA

Marko O. (39) iz Beograda uhapšen je u subotu zbog sumnje da je pokušao da ubije dečka svoje bivše devojke u kladionici u Jagodini. Pored njega uhapšena su i dva Jagodinca, jer se sumnjiče da su ga nakon pucnjave brutalno pretukli.

Policija Foto: A.Stanković / RAS Srbija
Policija

Nesvakidašnja pucnjava dogodila se u subotu kada je Marko O. na poziv svoje bivše devojke Jovane P. (32), koja je sa svojim momkom krenula na put za Sofiju iz Beograda, došao u Jagodinu.

- Jovana i njen sadašnji momak krenuli su u Sofiju automobilom. Međutim, u Jagodini se vozilo pokvarilo i oni su bili prinuđeni da ostanu tu neko vreme. Tada je Jovana nazvala Marka i rekla mu da dođe, što je on i učinio - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Dok je čekala da se automobil popravi Jovana je sama bila u jednoj kladionici u Jagodini. Međutim, ne zadugo.

- Osumnjičeni Marko došao je u kladionicu kako bi se video sa Jovanom, ali tada je naišao na njenog sadašnjeg dečka koji se vratio kod nje. Odmah pošto su se ugledali, sadašnji i bivši dečko ove devojke počeli su da se svađaju i raspravljaju - objašnjava sagovornik "Blica".

Sukob ove dvojice muškaraca kulminirao je kada je Marko O. izvadio pištolj.

- Počeo je da puca. Iz pištolja je ispalio dva hica u pravcu Jovaninog sadašnjeg momka, ali na sreću nije ga pogodio - dodaje naš izvor.

Pročitajte još

Preplašeni momak uspeo je da pobegne iz kladionice i odmah pozvao policiju. Međutim, pomahnitali Marko O. tu se nije zaustavio. Kako saznajemo, on je tada počeo da se svađa sa svojom bivšom devojkom.

- Toliko su se svađali, da su se dvojica mladića iz Jagodine Pavle S. (26) i Janko M. (24) umešali. Oni su tada pucača Marka O. pretukli pajserom - kaže naš sagovornik.

Od udaraca Marko je zadobio teške telesne povrede.

- Dijagnostikovan mu je prelom nosa sa dislokacijom nosnih kostiju - dodaje naš sagovornik.

Zbog ovog nemilog događaja na ulicama Jagodine uhapšen je i Marko O., ali i Pavle i Janko koji su ga pretukli. Marku O. na teret se stavlja ubistvo u pokušaju, dok dvojici napadača krivično delo teške telesne povrede u saizvršilaštvu. Kako "Blic" saznaje, svoj trojici određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sprovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Jagodini.

Nesvakidašnji sukob

Čitav vikend Jagodinci su prepričavali nesvakidašnji sukob zbog devojke u ovom gradu. Kako kažu, vinovnike sukoba ne poznaju, te nikome nije jasno šta se to dogodilo da Jovana P. okupi bivšeg i sadašnjeg momka u njihovom gradu.