Cibona nadigrala Krku

Košarkaši Cibone savladali su tim Krke sa 70:67 (22:12, 18:16, 6:20, 24:19) na svom terenu u sedmom kolu ABA lige. Uprkos pobedi, Cibona je na tabeli za jedno mesto slabije plasirana od Krke, koja je trenutno osma.

Cibona je do druge pobede u ABA ligi došla posle nekoliko preokreta i u dramatičnom finišu utakmice.

Domaćini su dobro ušli u meč i odmah poveli, a potom uvećavali prednost, da bi na poluvreme otišli sa dvocifrenom prednošću. Kada se učinilo da će se meč okončati bez veće neizvesnosti, gosti su u trećoj četvrtini uspeli da načine preokret u igri i rezultatu, pa su sa prednošću od 48:46 ušli u finalnu četvrtinu meča.

Cibona je uspela da vrati prednost i održava je do samog kraja, ali su, pri rezultatu 70:67, gosti imali poslednji napad. Pokušali su da dođu do izjednačenja i produžetka šutom za tri poena Luke Lapornika, ali je taj pokušaj oduzimanjem lopte osujetio kapiten Cibone Marin Rozić.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Glen Kouzi iz poraženog tima sa 31 postignutim poenom uz pet skokova i dve asistencije.

U timu Cibone najefikasniji je bio Filip Bundović sa 19 poena, a odlično su ga pratili Novačić sa 16 i Gibson sa 15 poena.

Cibona sada ima dve pobede i pet poraza i na devetom je mestu tabele, dok Krka ima tri pobede uz četiri poraza i trenutno je osma.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво