"Orlovi" trenirali u Madridu, atmosfera odlična

Srpska reprezentacija trenirala je u kompletnom sastavu na Centralnom terenu, na kojem će odigrati oba meča Grupe A sa Japanom i Francuskom.

Ekipi se u popodnevnim časovima priključio Novak Đoković i odmah došao u poznati ambijent "Kaha mahike", gde je trijumfovao pre pola godine na šljaci i osvojio tri titule na turniru masters serije.

"Imao sam tokom karijere dosta uspeha na ovim terenima. Osvojio sam turnir ovde, doduše na drugoj podlozi. Uživam da budem ovde, atmosfera je uvek odlična, svi se vrlo lepo slažemo i nadamo se uspešnoj nedelji", rekao je Đoković.

Novakova velika želja je da sa prijateljima i saigračima osvoji još jednom šampionski trofej Dejvis kupa i to na oproštaju Janka Tipsarevića.

Srbiji će glavni rival biti Francuska, čiji dubl Erber/Mau je trijumfovao na Završnom turniru u Londonu, a za singl konkurišu Monfis, Conga i Per.

"Novak je veliki favorit u singlu, oni su favoriti u dublu. Taj drugi meč je negde najneizvesniji. Jedna je stvar na papiru, druga je stvar na terenu. Kraj je sezone, ovo je situacija u kojoj mnogi igrači nisu bili do sada", rekao je selektor Zimonjić.

Po uzoru na većinu grend slem turnira, i u Madridu je organizovan Dečji dan. Nekoliko stotina mališana družilo se i razgovaralo sa predstavnicima tri reprezentacije sa španskog govornog područja, od kojih je glavna zvezda bio Argentinac Dijego Švarcman.

Naši momci sastaju se u sredu od 11 sati sa Japncima, dok ih u četvrtak očekuje derbi u istom tereminu sa Francuzima. Direktni prenosi su na Prvom programu RTS-a.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво