Humanitarni tiket u podne: Petar Porobić tipuje za profesora fizičkog vaspitanja G.N. i porodicu

Vreme čitanja: 4min | sub. 16.11.19. | 12:09

Selektor svih vaterpolo selekcija Kine očekuje pobedu Hrvatske nad Slovačkom!

Plemeniti listić kompanije MOZZART bogatiji je za još jednog dobitnika. Kajakaš Antun Novaković, partner srpske reprezentativke Milice Starović, sastavio je dobrotvorni tiket za 124.900 dinara i usmerio za obnovu poplavljene biblioteke Doma kulture “Studentski grad”.

Naravno, naša kompanija će pomenuti iznos donirati  ovoj ustanovi, ali će i donacija od 624,5 km otići i za Crveni krst iz Šipova. Sjajni kajakaš je MOZZARTOV 189. dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne i ukupna suma koju smo do sad donirali, samo u ovoj akciji, iznosi sjajnih 13.671.090 dinara.

Izabrane vesti

Današnji dobrotvorni kladilac, Petar Porobić, pokušaće da nas približi 14 doniranom milionu. Evo uz pomoć kojih mečeva...

Prva utakmica iz EURO kvalifikacija je duel AZERBEJDŽANA i VELSA. Domaća selekcija ima bod iz šest utakmica, gosti sedam više. Jedini poen je iz duela sa Hrvatskom dok su Velšani savladali rivala sa 2:1. Vels ima dva trijumfa i toliko remija iz poslednja četiri meča. Statistika je na strani Velsa, 0:1:6.

“Dvojka je realna”.

Preostale četiri utakmice humanitarnog tiketa počinju u 20.45. SEVERNA IRSKA – HOLANDIJA. Gosti imaju tri pobede u okršajima sa Ircima, 3:1, 1:0 i 6:0. Rivale dele tri boda i u duel Holanđani ulaze nakon četiri pobede.Irci su izgubili od Holandije i Nemačke, pa su pobedili Češku, ali u prijateljskom meču.

“Očekujem tri plus”.

HRVATSKA dočekuje SLOVAČKU sa četiri boda više. Domaći su u Slovačkoj trijumfovali sa 4:0, a potom su usledila još tri pozitivna rezultata. Slovaci imaju pobedu pa dva remija. Istorija nam ukazuje da su Hrvati u prednosti, 3:2:0.

“Bodovi ostaju u Rijeci, kec”.

Nećemo daleko od Hrvatske, AUSTRIJA – SEVERNA MAKEDONIJA. Poljaci su prvi, a ova dva nacionalna tima na drugoj odnosno trećoj poziciji. Domaći imaju niz od pet pobeda i remija. Današnje rivale “tukli” su sa 4:1.Severna Makedonija ima remi, dve pobede i poraz od Poljske.

“Na poslednjem međusobnom okršaju bilo je pet golova, neka večeras dođe tri plus”.

Poslednja destinacija je NEMAČKA koja očekuje BELORUSIJU. Panceri imaju 11 bodova više od rivala. Domaći su na poslednjih 10 mečeva izgubili samo od Holandije. Belorusi su jedino sa Estonijom odigrali nerešeno, bez golova. Statistički gledano odnos je 1:1:0, ali je favorit očigledan.

“Očekujem efikasan napad domaćih za ukupnih četiri plus”.    

Igračku karijeru naš gost započeo je u Primorcu. Trenerskim pozivom bavi se skoro četiri decenije. Sa tadašnjim VK Bečej dva puta je uzeo duplu krunu. Jadranu je doneo tri državne titule, dva kupa, ali i drugo mesto u Evropi. Bio je u stručnom štabu Nenada Manojlovića osvojivši dve medalje na OI u Sidneju i Atini. Bio je aktivan u vaterpolu Crne Gore, a sad obavlja odgovornu funkciju u Kini. Šef je stručnog štaba svih nacionalnih selekcija Kine.  

Današnjeg dobrotvornog kladioca detaljnije smo upoznali sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Veliki odjek u javnosti, naročito košarkaškoj, izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 82 košarkaška igrališta. Otvorio se još jedan teren, u Vrnjačkoj Banji, a poneo je ime Igora Rakočevića. Jedan od renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Saše Danilovića, predsednika KSS, a poslednji, čuvenog trenera Slobodana Pive Ivkovića. Na toj svečanosti prisustvovali su Duda Ivković i Dragan Kićanović.

Mozzart  je generalni sponzor sporta na BU. Kompaniji je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Da se podsetimo nekih od poslednjih dobitnika: istoričar  Dejan Ristić sa 166.700, 00 dinara bio je jedan u nizu plemenitih dobitnika. Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”. Trener Virtusa Aleksandar Sale Đorđević bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija.

Nedavno  je, odlukom našeg menadžmenta,  legendarni Dragan Džajić imao zagarantovani dobitak od 20.000, 00 dinara koje doniramo na Ub. MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne ima i 183. plemenitog dobitnika. Reč je o košarkašu Olimpije Milana Vladimiru Micovu koji je ispisao dobrotvorni listić za sjajnih 64.500, 00 dinara. Dobitak je namenio za novosadski centar “Živeti uspravno”. Ćavi Paskval i Zoran Savić imali su zagarantovane dobitke od po 10.000, 00 dinara, a Mira Banjac od 20.000 dinara.

 

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić,  Milena Pavlović Čučilović i Antun Novaković. Dakle, imamo 43 člana kluba od 100.000, 00 dinara.

Informacija bitna za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Petra Porobića  dobitak će biti doniran i za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”,Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara