Tim bolji od Zvereva za plasman u finale Završnog turnira

Dominik Tim savladao je Aleksandera Zvereva sa 2:0 (7:5, 6:3) i plasirao se u finale Završnog mastersa u Londonu. Protivnik u nedeljnom finalu biće mu Stefanos Cicipas, koji je ranije eliminisao Rodžera Federera.

Tim je i u duelu sa Zverevom pokzao da se nalazi u odličnoj formi i, više rezultatski, ubedljivo stigao do trijumfa u dva seta - 7:5, 6:3.

Prvi set pripao je Austrijancu posle velike borbe i brejka u 12. gemu. Iako je Zverev pretio na servis protivnika, čak propustio dve brejk lopte, Tim je strpljivo čekao svoju šansu i iskoristio greške rivala za vođstvo od 1:0 - 7:5.

Slična situacija viđena je i u drugom setu. Ovoga puta Tim je do brejka došao nešto ranije, poveo sa 4:2 i zadržao prednost do kraja meča.

Zverev tako neće biti u prilici da brani trofej osvojen prošle godine, dok će Tim u finalu igrati protiv Stefanosa Cicipasa, koji je u prvom polufinalu savladao Rodžera Federera.

Rezultte svih mečeva sa turnira u Londonu možete videti OVDE.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво