Danas: Prodata TV Naša, ukinute sve emisije

Autori i voditelji emisija na Televiziji Naša u četvrtak su dobili obaveštenje da njihove emisije ubuduće neće biti emitovane jer je televizija prodata.
Danas: Prodata TV Naša, ukinute sve emisije
Foto: Pixabay
List Danas objavljuje da je nezvanično saznao samo to da su u pitanju inostrani kupci.
 
Ni narodni poslanik Đorđe Vukadinović, ni pisac Marko Vidojković, koji su među autorima televizije Naša, ne znaju zašto je i kome televizija prodata.
 
Vukadinović kaže za Danas da nema pouzdane informacije o prodaji, ali, kako napominje, činjenica je da će u narednom periodu biti jedan medij manje na kojem se može čuti opozicioni glas.
 
List podseća da su početkom septembra u televiziju Naša došli izvršitelji i policija, a da je vlasnik televizije Zoran Bašanović rekao da se to dogodilo bez pravnog osnova i da je to treći put da je ta televizija izložena otvorenim pritiscima od strane vlasti, kao jedan od retkih opozicionih medija u Srbiji.
 
Danas podseća da je Zoran Bašanović bio jedan od osnivača Srpske napredne stranke i kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
 
Posle razlaza sa naprednjacima, njegova TV Naša postala je jedna od retkih stanica gde su gostovali lideri opozicije i slobodni novinari.
  • Rade Tomić

    23.11.2019 14:12
    Bla-bla
    Severna Koreja je demokratija za Srbiju.Ovo je poraz zapadnih svih vrednostiiii.Nema zapada osim oružja i dolara i evra.Bogovi su dolar i evro i oružje
  • šetač

    19.11.2019 13:52
    "Naša " je jedna od retkih televizija, gde se mogla čuti kritika na račun ove vlasti.
    Vučić pre NAŠE kupio Prvu O2 , a već ima Pink Hepi,, Javni servis, Studio B......
    Ovi vladaju na medijskoj manipulaciji, građani Srbije gledaju samo njihove slike i Potemkinova sela.
    Zaglupljeni i sluđeni narod izviruje iz mišijih rupa. Na ulice ne izlaze, bolje im ovako.
  • Bili Kid

    17.11.2019 00:20
    Da nisu diktatorovi ljudi kupili ovu televiziju? Da jos vise smrace medije u Srbiji?
    Svinjac!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.