Najnovije vesti
Vesti Svet
"IZNEVERIO SAM PORODICU" Princ Endrju dao prvi intervju nakon što je OPTUŽEN ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE (VIDEO)

"IZNEVERIO SAM PORODICU" Princ Endrju dao prvi intervju nakon što je OPTUŽEN ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE (VIDEO)

Britanski princ Endrju, koji se mesecima nalazi pod pritiskom zbog navodne veze sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom, izjavio je da se ne seća susreta sa ženom koja ga optužuje za seksualno zlostavljanje.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Princ Endrju Foto: youtube
Princ Endrju

- Ne sećam se da sam tu ženu ikad sreo - rekao je princ Endrju, sin kraljice Elizabete Druge o Virdžiniji Roberts, u intervjuu za BBC2, čiji mali deo je objavljen danas, dok će večeras biti emitovan u celini.

Na ponovljeno pitanje da li se uopšte seća te žene, princ Endrju je rekao: "Ne".

On je ipak dodao da svaki dan žali zbog toga što se družio sa Epstajnom i posle njegovog izlaska iz zatvora 2010. gde je služio kaznu zbog podvođenja jedne maloletnice na Floridi.

Pročitajte još

Kako je rekao, izneverio je kraljevsku porodicu druženjem sa Epstajnom.

Epstajn, koji je ove godine optužen za seksualno zlostavljanje maloletnica u dužem periodu, izvršio je samoubistvo u avgustu u zatvoru u Njujorku.

Princ Endrju, Virdžinija Roberts Đufri i Gislejn Maksvel
Foto: Virginia Roberts / Privatna arhiva
Princ Endrju, Virdžinija Roberts Đufri i Gislejn Maksvel

Princ Endrju se može videti na fotografijama sa Robertsovom, ali i Gislejn Maksvel, nekadašnjom Epstajnovom ljubavnicom.

Virdžinija Roberts je izjavila da ju je Epstajn primorao da spava s princom Endruom u Londonu 2001, u Epstajnovoj privatnoj kući u Njujorku 2001. i na njegovom privatnom karipskom ostrvu 2002. Dva puta je spavala sa njim kada je imala 17 godina i jednom kad je bila punoletna. Njen advokat je tvrdnje potkrepio dokazima, koji potvrđuju da su Endru i Virdžinija dva puta putovali avionom na ista odredišta.