Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:25, 16. 11. 2019.

| Politika

Potpredsednik Jedinstvene Srbije u Vranju prešao u Srpsku desnicu

Autor:Milica DejanovićIzvor:Južne vesti
Srpska desnica FOTO: ALEKSANDAR KOSTIC desnica zastava grb logo
Vranje je prvi grad u Srbiji gde je SD ušla u vlast, a sada ima i 5 odbornika u Skupštini; foto: A. Kostić

Potpredsednik i odbornik Jedinstvene Srbije u Vranju Nebojša Arsić napustio je stranku čiji je lider Dragan Marković Palma i prešao u Srpsku desnicu, potvrdio je Južnim vestima Dejan Manić, lider Jedinstvene Srbije u Vranju, rekavši da je Arsić bio odbornik Jedinstvene Srbije dok je poštovao ciljeve i vrednosti stranke. Arsić se zasad ne oglašava povodom svog prelaska u Srpsku desnicu.

Prema rečima Manića, Arsić već duži period nije njihov odbornik jer, kako kaže, u Jedinstvenoj Srbiji nema mesta za ljude niskog morala, koji ne poštuju posao i radno mesto. 2 transfer JS - SD KOSTA Arsić o transferu obavestio i predsednika vranjske Skupštine / Južne vesti

On je zloupotrebio stranku i, krijući se iza odborničkog mandata, izbegavao radne obaveze u firmi u kojoj radi. Zahvaljujući stranci, danima nije dolazio na posao. Kada je napravio kardinalnu grešku i sedam dana zaredom nije došao na posao, jer je otišao u inostranstvo i stranka odreagovala, jer neradnici ne mogu biti u Jedinstvenoj Srbiji, spas je potražio u Desnici. Svi oni koji misle da mogu da se kriju iza odborničkog mandata ili iza imena stranke, prevarili su se. Mi znamo šta smo izgubili, da li oni znaju šta su dobili? - kaže Manić.

Lider Palmine stranke u Vranju dodaje da Jedinstvenu Srbiju čine pošteni, vredni i radni ljudi, a da stranka Arsiću želi sve najbolje i da svaka ptica svome jatu leti.

Sa druge strane, Nebojša Arsić nije želeo, kako je rekao, sada da govori za Južne vesti o svom transferu, a na pitanja novinara odgovoriće, kaže, u narednih nekoliko dana.

Inače, stranka Miše Vacića je prvi put u Srbiji, iako nije učestvovala na izborima, ušla u vlast upravo u Vranju, gde sada u lokalnoj Skupštini ima 5 odbornika.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Djunta

    20:02 // 16. 11. 2019.

    Promenio dres,ostao sluga.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: