Najnovije vesti
Zabava
BURNA PROŠLOST GLUMAČKOG PARA On je voleo 12 godina stariju pevačicu, a ona je ludela za sportistom: Danas o njima BRUJI SRBIJA

BURNA PROŠLOST GLUMAČKOG PARA On je voleo 12 godina stariju pevačicu, a ona je ludela za sportistom: Danas o njima BRUJI SRBIJA

Glumački par iza sebe ima intrigantnu i burnu prošlost, a ljubav im se rodila na setu.

SENKE EKIPA02 Foto: Promo
SENKE EKIPA02
SENKE EKIPA
Foto: Promo
SENKE EKIPA

U pitanju su glumac Goran Bogdan i glumica Jovana Stojiljković koji igraju u seriji "Senke nad Balkanom" u kojima imaju zajedničke scene.

Pročitajte još

Upravo na tim snimanjima rodila se ljubav koju su promovisali i na filmskom festivalu u Sarajevu. A oboje imaju izuzetno zanimljivu ljubavnu prošlost.

Goran Bogdan
Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija
Goran Bogdan

Goran Bogdan je bio velika ljubav Nine Badrić.

- Jako sam zaljubljena. Da li sam u vezi sa Goranom, neka prosudi publika - rekla je Nina Badrić te 2015. novinarima "Blica" kada smo je upitali da li su u vezi.

Nina i Bogdan su se upoznali 2014. na snimanju spota za pesmu “Dan D” i u početku su bili samo prijatelji. Kako su želeli da izbegnu dodatnu medijsku pažnju, pevačica i glumac su krili da se viđaju sve dok Nina nije na društvenu mrežu postavila zajedničku fotografiju na kojoj je u Goranovom zagrljaju.

Jovana Stojiljković
Jovana Stojiljković

Ta ljubav nije dugo trajala.

A Jovana Stojiljković dugo se zabavljala sa košakrašem Bogdanom Bogdanovićem.

Srpski košarkaški reprezentativac i glumica 2017. su stavili tačku na romansu zbog velike udaljenosti sa kojom nisu mogli da se izbore. Iako su planirali zajedničku budućnost, njihove želja su se izjalovile. Bogdan je krajem leta te godine otišao da živi u Ameriku, a Jovana je ostala u Srbiji, gde je nakon zapažene uloge forenzičarke Bojane Antić u seriji „Senke nad Balkanom“, nastavila sa poslovnim angažmanima.

Danas ona, eto, ima novu ljubav koju joj je upravo taj angažman zbog koga je ostala i doneo.