Ognjen Vranješ pomilovan

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.11.19. | 17:24

Štoper opet igra za AEK

Ruka ruci i evo Ognjena Vranješ ponovo u prvom timu AEK-a. Iako jednomesečna suspenzija nije istekla, čelnici atinskog kluba rešili su da pruže 30-godišnjem štoperu novu šansu i prema informacijama grčkih medija najkasnije u ponedeljak vratiće ga na raspolaganje šefu stručnog štaba.

Prema prvobitnom planu, zbog kršenja klupske discipline, na predlog sportskog direktora Ilije Ivića, kažnjen je Ognjen Vranješ 30-dnevnim odsustovm iz prvog tima, međutim, odnosi na relaciji igrač – čelnici su se drastično popravili minulih dana, zbog čega su atinski zeleno-crni odlučili da doskorašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine vrate i pogon, jer je minule dve sedmice trenirao individualno.

Izabrane vesti

Novačana kazna, za koju se ne navodi kolika je, ipak ostaje, ali ova o izbacivanju iz prvog tima je preinačena. Vranješ će biti na raspolaganju treneru Nikolasu Kostenoglu za meč sa Arsom, u subotu 23. novembra, na kome će AEK tražiti izlaz iz mini-krize posle samo jednog slavlja na poslednja tri meča.

Na pomilovanje Ognjena Vranješa, uveravaju atinski mediji, uticalo je primereno ponašanje tokom kazne, zbog čega je trener Kostenoglu saopštio igračima uoči današnjeg treninda da je „slučaj zatvoren“ i da je „vreme da se krene napred“.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara