DANILOVIĆ: VELIKI USPEH KSS I SRBIJE! Bićemo sjajni domaćini, idemo u Tokio u obe konkurencije!
Foto: Starsport©

OLIMPIJSKE IGRE

DANILOVIĆ: VELIKI USPEH KSS I SRBIJE! Bićemo sjajni domaćini, idemo u Tokio u obe konkurencije!

Košarka -

Predrag Danilović rekao je danas da je dobijanje domaćinstva i ženskog i muškog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Tokiju veliki uspeh KSS-a i države Srbije.

"Ovo je veliki uspeh KSS i veliki uspeh države Srbije, bez čijih garancija ne bismo ni mogli da dodjemo u situaciju da pobedimo u ovom izboru domaćina i ženskog i muškog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre. KSS zahvaljuje državi Srbiji na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, Ministarstvu omladine i sporta i Vladi Srbije", rekao je Danilović, a prenosi KSS.

C. zvezda - Asvel

Opis: Zvezda danas (19.00) u Areni čeka Asvel, tim koji su mnogi proglašavali za autsajdera, ali su Francuzi dosad odigrali iznad očekivanja u Evroligi. Kvota na čistog keca je 1,30, a na trijumf Zvezde s više od 7,5 poena razlike 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Asvel.

Srbija će biti domaćin i ženskog i muškog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Tokiju 2020. Tako je u petak odlučio Izvršni odbor FIBA u švajcarskom gradu Mijeu.

"Verujem da ćemo biti sjajni domaćini, kao i mnogo puta do sada, kao i da će se obe naše reprezentacije, ženska i muška, plasirati na Olimpijske igre u Tokiju uz veliku podršku ljubitelja košarke u Srbiji, koji će uživo moći da uživaju u vrhunskoj košarci", rekao je Danilović.

Žreb učesnika svih ženskih i muških kvalifikacionih turnira biće održan 27. novembra 2019. godine u švajcarskom Mijeu.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track