Tumba svestan stanja, upozorava na greške!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 14.11.2019.
23:40
Izvor: Sportske.net, Beta

Ljubiša Tumbaković se slaže da reprezentacija nije odigrala dobro večeras.

Beta/AP Photo/ Mindaugas Kulbis
Beta/AP Photo/ Mindaugas Kulbis

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je posle večerašnje pobede nad Luksemburgom da je ekipa ispunila cilj i upisala pobedu, ali da je on u pojedinim trenucima dovodjen u pitanje zbog pada koncentracije.

"Rekli smo pre meča da ćemo gledati samo sebe i samo svoj rezultat. Ušli smo sa ciljem da ostvarimo pobedu, ali kada imamo rezultat i kada imamo mogućnost da uvedemo meč u mirnu završnicu, mi i ovoga puta udjemo opušteni i u pojednim trencima dovedemo pobedu u pitanje i ceo tim",
rekao je Tumbaković novinarima posle utakmice.

Srbija je večeras sa 3:2 pobedila Luksemburg u sedmoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Ima stvari za ozbiljnu priču i analizu. Mnogo stvari nije bilo dobro, kako u prvom, ali tako i u celom drugom poluvremenu...", rekao je on.

Upitan da li je ekipa mislima već u baražu ili je fokusirana na meč za Ukrajinom, Tumbaković je kazao da reprezentacija kvalifikacije želi da završi na "najbolji način".

"Imamo cilj da takmičenje završimo na najbolji način. Igramo kod kuće protiv tima od kog smo ozbiljno poraženi i sada pred našom publikom želimo da ostvarimo dobar rezultat. Šta će bii ne zavisi samo od nas", rekao je selektor.

On je kazao da ekipa ima pritisak zbog kog u nekim trenucima možda igra slabije, ali da to ne bi trebalo da bude opravdanje.

Tumbaković je izrazio nadu da će Srbija u ovim kvalifikacijama uspeti da "eventualno ostvari cilj".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Friday, 15.11.2019
09:49

Slobodno mogu da kazem da smo igrali primijetno bolje sa Krstajicem na klupi.

avatar
Leka
Friday, 15.11.2019
07:30

Mislio sam da to nikada neću reći, ali mi smo delovali ozbiljnije sa Krstajićem. Ovo je katastrofa. Tumbakoviću se što pre zahvaliti na saradnji i dovesti Paunovića.

avatar
Gogi-11
Friday, 15.11.2019
07:16

Obaj samo izrazava neke nade... nije cudo sto luksenburg igra dobro svi danas igraju fudbal sem nas ali sešće naši stručnjaci kokeza tumbakovic matijasevic pantelic a bilo bi dobro da pozovu krstajica i obradovica i naci ce oni neko resenje.... nadam praznom stadionu protiv ukraine