MANJAK MESTA: Slava je i stižu gosti, a ne znate gde ćete sa njihovim kaputima? Evo predloga! (FOTO)
Foto: Promo

MANJAK MESTA: Slava je i stižu gosti, a ne znate gde ćete sa njihovim kaputima? Evo predloga! (FOTO)

Žena -

Bliži se slava i svake godine imate muku gde da smestite goste i njihove jakne. Važno je da se vaši gosti osećaju prijatno i udobno, kao i da ostanu uredni i posle slave. Zato ne bacajte njihove jakne gde stignete već budite pravi domaćin i mislite na detalje (pogledajte OVDE)

Čiviluk je obično prva stvar koju gosti ugledaju kad uđu u vaš dom, zato je važno da i on ostavi dobar utisak. Ako nemate čiviluk ili ih nemate dovoljno pravo je vreme da to promenite i nabavite (još) jedan, kvalitetni metalni čiviluk sada je na specijlanom popustu i cena mu je samo 1.990 dinara, ne morate da ga nosite kroz grad, mi ga donosimo vama na kućnu adresu za samo 3 dana, taman dovoljno vremena da se dobro pripremite.

foto: Promo

Visina čiviluka je 170 cm, ima 4 kuke na po 3 mesta. Taman dovoljno za sve kapute, torbice i kišobrane i jakne. Kada odu gosti čiviluk osim za uredno odlaganje kaputa možete koristiti i kao organizer za marame, kaiševe ili nakit. Neka vam sve bude na vidiku. Zato brzo kliknite OVDE i naručite ili pozovite na broj 011/6 888 999.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track