Ćetković o otkazivanju nastupa u Nevesinju: Razlog je najprostiji, ali nisam sve ovo očekivao...

NovostiOnline

13. 11. 2019. u 11:20

"Ja ne razdvajam sebe kao čoveka i glumca i sad sam u godinama kad kroz moju glumu izađe i to ko sam ja i kakav sam čovek, tako da..."

Ћетковић о отказивању наступа у Невесињу: Разлог је најпростији, али нисам све ово очекивао...

Foto: Printskrin RTS/Youtube

Poznati srpski glumac, Vojin Ćetković, u intervjuu za emisiju "Oko magazin" objasnio je da na Mitrovdan "iz čisto tehničkih razloga" nije učestvovao na svečanoj akademiji u Nevesinju.


Prenosimo deo intervjua:


Proteklog vikenda bilo je mnogo vesti u štampi o Mitrovdanu u Nevesinju, to je Dan opštine, trebalo je da postanete "kum Nevesinja" i da učestvujete u svečanoj akademiji. Niste učestvovali. Zašto? Šta se dogodilo?


Ćetković: Nisam znao da treba da postanem kum, to je bilo iznenađenje. Razlog zašto nisam učestvovao je najprostiji, kao što dešava u prenosima ili u pozorištu – došlo je do tehničke greške, reditelj je rekao da zbog tehničke smetnje i nekih UV reflektora ne može da se uradi prenos i da taj umetnički deo programa mora da otpadne. Eto, to je sve. To je sve što mogu da kažem, ostalo... morate s medijima.



Jesu li Vas zaboleli ti naslovi, kao čoveka? Akcentovano je kako glumci iz Beograda nisu hteli da se pojave na sceni...


Ćetković: Ja ne razdvajam sebe kao čoveka i glumca i sad sam u godinama kad kroz moju glumu izađe i to ko sam ja i kakav sam čovek, tako da... Nisam to očekivao, ali eto. Mislim – štampa je štampa i nečiji su interesi takvi, a ja znam šta sam uradio ili nisam.


Ali konačno – bili ste u Nevesinju. Jeste li bar postali kum te opštine?


Ćetković: Jesam, postao sam, čak sam dobio i rakiju kumovaču!


Imate li posebne emocije, jer Dom kulture u Nevesinju nosi ime Vašeg prijatelja?


Ćetković: Kako da ne! Prva predstava odigrana u Domu kulture "Nebojša Glogovac" u Nevesinju je Noć bogova, koji smo igrali Nebojša Ilić, Dejan Lutkić i ja. Moja poslednja fotografija sa Nebojšom, privatna, snimljena u Njujorku, stoji u holu tog doma kulture, tako da imam poseban odnos prema tome... A i svi moji kumovi, osim jednog, su Hercegovci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Nemanja

13.11.2019. 12:21

Hajd dogovori se sam sa sobom sta je razlog otkazivanja programa?Mi hercegovci nismo zasluzili takvo ponasanje vas glumaca.Samo sto jos niste poceli po RS-oj nosati majice sa likovima nasih ubica.Dosta ste nas ocrnili u filmovima sa tematikom poslednjeg rata na prostorima BiH-e!!!

Zaliv. Net

13.11.2019. 12:34

Jel bar pocrveneo u studiju kad rece sve ovo? Mislim, kad normalan covek laze on pocrveni....

Dragan Ilic

13.11.2019. 12:49

Људи, верује ли неко у ово што он каже !? Ја не верујем.

Srpska Budva

13.11.2019. 13:13

A Cetkovicu, zasto si glumio u fasistickoj, laznoj, antisrpskoj seriji Bozicni ustanak u CG? Mislis da smo glupi i slijepi ???

Zoran

13.11.2019. 13:48

Ne brinite za njega i sestre Mićalović. Dok je ovakva elita glumišta, antisrpska, neoliberalna, imaće on i one dovoljno posla i novca. Sram te bre bilo Ćetoviću, stidi se bar 30 sekundi.

Nina

13.11.2019. 13:55

Ovo je cista laz. On sada pokusava da se vadi jer je shvatio kakav je ispao. Sada ce naci hiljadu i jedan razlog da bi se oprao. Nisam ni ja za to da glumci ucestvuju na politickim tribinama ili da sire mrznju ali ovde nije bilo politike vec proslava mitrovdanskog ustanka. To je istorijska cinjenica. E sad izgleda da su se uplasili da ce ostati bez saradnje sa Hrvatima i muslimanima zbog toga.

Grof

13.11.2019. 22:00

Ja verujem coveku. Iz Hercegovine sam i znam da je vec odavno tamo sve u sluzbi teske politike, ni zamisliti ne mozete koliko teske!!! I svako ko se bilo kako suprostavi gazdama je automatski izdajnik nacije i vere!!!

Marks

15.11.2019. 07:36

RTS dao mu emisiju OKO da se pravada i da negira laži koj ne mogu da se negiraju. . Isti su i RTS i Četković.

Рашо

15.11.2019. 09:44

Ово је за рубрику веривали или не! Требало се накнадно сетити оваквог "оправдања"!