NASTAVNICA IZ PAKLA: Učenicu brutalno udarala pesnicama, a onda ju je oborila na pod i gazila po glavi svom silinom! Snimak jezivog napada šokirao je sve! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/kxan

horor u školi

NASTAVNICA IZ PAKLA: Učenicu brutalno udarala pesnicama, a onda ju je oborila na pod i gazila po glavi svom silinom! Snimak jezivog napada šokirao je sve! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Američka javnost šokirana je zbog snimka na kome se vidi kako pomoćna nastavnica fizički napada učenicu. Tridesetdvogodišnja Tifani Šadel Lenkford je optužena za nanošenje teških telesnih povreda.

Incident se dogodio prošle nedelje u Srednjoj školi "Liman" u Kajlu (Teksas), oko 30 kilometara južno od Ostina. Na snimku se vidi da u učionici vlada haotična atmosfera, srednjoškolci galame i ignorišu nastavnicu na zameni.

Situacija se zaoštrila kad je Lenkford počela da psuje decu, kaže Pol Patris, advokat porodice petnaestogodišnje žrtve. Njegova klijentkinja joj je tada navodno rekla da tako ne može da razgovara s njima.

Iznervirana nastavnica je nasrnula na nju i počela besomučno da je udara pesnicama, da bi je na kraju oborila na pod i zgazila joj na glavu svom silinom. Tinejdžerka je zadobila "nekoliko povreda", pa ju je otac nakon incidenta odvezao u bolnicu.

Optužena je od kraja avgusta 2018. radila na zamenama u školskom okrugu Hejz.

"Nečuveno je šta je ta žena uradila učenici naše škole", izjavio je portparol školskog okruga Tim Savoj i dodao da za tako nešto nema opravdanja, a guverner Teksasa Greg Abot naložio je pokretanje istrage protiv školskog okruga.

Bivša pomoćna nastavnica platila je kauciju od 10.000 dolara i nalazi se na slobodi. Ako bude osuđena za nanošenje teške telesne povrede, preti joj kazna zatvora od dve do 20 godina.

Kurir.rs/welt.de

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja