Lampardov cenovnik, ko kasni na trening plaća 20.000 funti

Trener Čelsija i legenda kluba Frenk Lampard na svlačionici tima okačio je „cenovnik“, po kome igrači mogu da sračunaju koliko mora da plate za prekršaj koji su napravili. Najskuplje je kašnjenje na trening koje se plaća 20.000 funti. Suma koja će sigurno da disciplinuje igrače.

Igračima Čelsija se sigurno ne isplati da kasne, ali ne bi valjalo ni da dođu u sekund, jer za to će platiti 2.500 funti. Moraju da dođu na vreme i da u zakazano terminu budu u propisanoj opremi i informisani o tom treningu.

Sumu od 10.000 funti plaća onaj ko ne prijavi bolest ili povredu pre slobodnog dana ili najkasnije sat i po do početka sledećeg treninga. Kašnjenje na klupski sastanak košta skromnih 500 funti, ali po minutu.

Kašnjenje na okupljanje na dan utakmice tarifira se sa 2.500 funti po minuti. Istu sumu moraće da plati i onaj koji kasni na lekarski tretman.

Onaj ko odluči da se ne vrati sa timom, a da o tome nije obavestio menadžera moraće da izdvoji sumu od 5.000 funti.

Svakako Lapard voli disciplinu, a unapred je formulisao pravila i odredio kazne za igrače.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво