Tepić: Službenici i ambasador u Libiji stradali zbog trgovine oružjem

Funkcionerka Stranke slobode i pravde Marinika Tepić zatražila je od predsednika Srbije da odgovori na pitanje od kada je otac ministra Nebojše Stefanovića zaposlen u firmi GiM, kao i o čemu je razgovarao sa vlasnikom te firme, Goranom Todorovićem, neposredno uoči emisije "Upitnik" na RTS-u.

Marinika Tepić je ponovila tvrdnje da stradanje dvoje službenika ambasade Srbije u Libiji, Slađane Stanković i Jovice Stepića, kao i ambasadora Olivera Potežice imaju veze sa "trgovinom oružjem najvišeg državnog vrha".

Tepićeva je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije optužila predsednika Srbije da je 2013. godine kao ministar odbrane lično posredovao u trgovini oružjem "između Libije i trgovca oružjem Slobodana Tešića, a da je posledica toga bilo stradanja dvoje službenika i ambasadora Potežice".

Iznoseći ove tvrdnje Tepićeva se pozvala na svedoke, ne navodeći ko su oni.

Rekla je da je taj posao trebalo da za državu obavi SDPR, ali da je posao prebačen na firmu sa Kipra sa kojom je povezan Tešić i da su, kaže Tepićeva, svedoci potvrdili da je posledica tog dila upravo stradanje službenika i ambasadora Srbije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво