Obračun u Zemunu: Potegao nož zbog kvadrata?

Š. M.

12. 11. 2019. u 13:28

Preko puta pozorišta Madlenijanum teško ranjen Ivan V.(45)

Обрачун у Земуну: Потегао нож због квадрата?

Foto P. Milošević

U GLAVNOJ ulici u Zemunu, prekoputa pozorišta Madlenijanum, u 12.40 policija je pronašla teško ranjenog muškarca Ivana V. (45), kog je zasad nepoznata osoba nekoliko puta izbola nožem po stomaku, grudima, leđima i glavi. On je kolima Hitne pomoći odmah prevezen u Urgentni centar, gde su se, do zatvaranja ovog izdanja "Novosti", lekari borili za njegov život.


Kako "Novosti" saznaju, sukob dvojice muškaraca izbio je najverovatnije zbog poslovnog prostora. Svađa je, navodno, počela na uglu Rajačićeve i Svetogorske u Zemunu, gde je, prema informacijama koje smo dobili, počelo i ubadanje. Očevici su videli jednog muškarca kako pokušava da ubaci neke stvari u automobil i drugog koji trči prema centru Zemuna. Prema njihovim svedočenjima, duks koji je nosio jedan od muškaraca bio je natopljen krvlju, a krvi je bilo i duž ulica kojima je ranjeni bežao.

Potom se spustio do trafike prekoputa Madlenijanuma i od prodavačice zatražio čašu vode. Policajci su ga u tom trenutku pronašli i zaustavili, primetivši da ima ubodne rane po celom telu i pozvali su Hitnu pomoć. Policija je zatim ušla u poslovni prostor koji je, navodno, bio predmet sukoba, kako bi se ispitali svi detalji.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)