Boaći Srbine: Ponosan sam na svoju zemlju jer je povukla priznanje tzv. Kosova

Novosti online/Z. Ć.

12. 11. 2019. u 10:27

Za mene je fantastična stvar što je Srbija, zemlja od koje sam dobio i osećam toliku količnu ljubavi, u iskrenom savezništvu sa mojom Ganom – kaže napadač Zvezde

Боаћи Србине: Поносан сам на своју земљу јер је повукла признање тзв. Косова

Ričmond Boaći foto: M. Vukadinović

Gana je u ponedeljak povukla priznanje tzv. Kosova, a ta vest je sa velikim zadovoljstvom dočekana i na stadionu “Rajko Mitić”. Jedan od miljenika navijača Crvene zvezde Ričmond Boaći istakao je kako mu je veoma drago što je njegova zemlja povukla takav potez.

- Za mene je fantastična stvar što je Srbija, zemlja od koje sam dobio i osećam toliku količnu ljubavi, u iskrenom savezništvu sa mojom Ganom. Kada sam u Gani, uvek pričam o Srbiji. Sada ću imati poseban razlog da to činim. Ponosan sam – izjavio je Boaći.

Napomenimo i da je ovim činom Gane, Boaći postao peti stranac u Crvenoj zvezdi koji dolazi iz zemlje koja ne priznaje tzv. Kosovo (Brazil – Žander, Argentina – Mateo Garsija, Španija – Hoze Kanjas, Komori – El Fardu Ben).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Бурек

12.11.2019. 11:25

Србин сам и навијам за Партизан. Браво Боаће!

Ercov 78

12.11.2019. 12:29

To je svakako najbitnija informacija ove nedelje, meseca, godine... Psi laju, karavani prolaze...

Syam

12.11.2019. 13:43

@Nemanja - Ne znateni kako da ispostujere coveka nego mu popujete. Uopste nije u redu da omalovazavate druge. To govori dosta I o vama