Najnovije vesti
Zabava
lejdi gaga kim kardashijan lajmska bolest psorijaza džidži hadid hronicne bolesti zvezde holivud

Glumica je pala u komu, pevačica ima spazam mišića, a nju su nazivali ŠUGAVOM! Ove javne ličnosti žive sa HRONIČNIM BOLESTIMA koje im uništavaju život

Većina velikih zvezda u Holivudu živi živote na kojima im gotovo svi mogu pozavideti, ali malo ko zna da se pojedine javne ličnosti bore se sa hroničnim, ili dugogodišnjim neizlečivim bolestima koje su im tokom karijere stvorile more problema.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Lejdi Gaga, Kim Kardašijan, Avril Lavinj Foto: Profimedia / Profimedia
Lejdi Gaga, Kim Kardašijan, Avril Lavinj
Lejdi Gaga na inhalatoru
Foto: Profimedia / Profimedia
Lejdi Gaga na inhalatoru

Među zvezdama koje bi svoju slavu i bogatstvo zamenile za zdravlje, nalaze se i planetarno popularna pevačica Lejdi Gaga, ali i Džulijan Hog, Kim Kardašijan, manekenka Džidži Hadid i mnoge druge.

Pročitajte još

Kim Kardašijan - boluje od psorijaze

Iako je to jedno vreme čuvala kao tajnu, najpoznatija rijaliti zvezda otkrila je da se bori sa psorijazom od svoje dvadesete godine.

Psorijaza je autoimuna bolest koja izaziva crvene tačkice svuda po koži. Rijaliti zvezda tvrdi da joj je nekada bilo jako neprijatno zbog toga, kao i da deca tada nisu imala razumevanja već su je nazivali "šugavom" , ali da sada zna da se izbori sa tim.

"Gde god se crvene tačkice pojave na mojoj koži, ja ih i sa ponosom pokažem. Ako imate psorijazu ili nešto slično, ne dozvolite da vas to kontroliše. Nekada su me nazivali šugavom, a sada me nije briga" , izjavila je ona.

 Kim Kardašijan
Foto: Profimedia / RAS Srbija
Kim Kardašijan

Lejdi Gaga - hronični bolovi, spazam mišića, nesvestica

Pop provokator Lejdi Gaga, krajem 2016. godine priznala je da boluje od autoimune bolesti zvane fibromilagija, zbog koje ima nesnosne fizičke bolove, gubitak svesti, upale i spazam mišića i slično.

Ona je 2017. godine otkazala svoju "Joanne" turneju zbog neizdrživog bola koji joj je umalo uništio život.

"Hroničan bol nikada nije šala. Nikada ne znam kog dana ću se kako osećati. Ljudi me ne shvataju ozbiljno jer misle da sam bogata i slava, ali je istina da bih se odrekla svega zarad mira. Nekada me je sramota jer razmišljam o ljudima koji imaju isti problem kao ja, a nemaju sredstva da se leče. Stidim se. Ne znam da li ću ikada moći da ostanem trudna i rodim dete" , izjavila je pevačica u dokumentarnom filmu o svom životu.

Lejdi Gaga
Foto: Instagram
Lejdi Gaga

Avril Lavinj - lajmska bolest

Pevačica je 2014. otkrila da boluje od lajmske bolesti zbog ujeda krpelja. Kako je sama rekla, ovo saznanje ju je umalo uništilo.

"Nisam mogla da se pomeram, niti da dišem. Nisam mogla čak ni da govorim, mislila sam da umirem i da je ovo moj kraj. Naučila sam vremenom da gledam pozitivno na stvari, tako da se uz prave lekove osećam bolje, za sve je potrebno vreme" , izjavila je pevačica.

Avril Lavinj
Foto: Profimedia / Profimedia
Avril Lavinj

Džulijan Hog - pretarno krvarenje i bol u stomaku

Glumica je tokom tinejdžerskog doba otkrila da pati od endometrioze, beningne upale kod žena. Kako je sama rekla, isprva nije znala o čemu se radi, već je mislila da je to prirodan proces u kome postaje žena.

Ona je priznala da s vremena na vreme oseća jako veliku bol u donjem delu stomaka, kao i da ima obimna krvarenja.

"Vremenom sam naučila da živim sa tim i da se izborim" , izjavila je ona svojevremeno.

Džulijan Hog
Foto: Profimedia / Profimedia
Džulijan Hog

HaliD Beri - bila u komi sedam dana

Glumica nagrađivana Oskarom 1989. godine saznala je da pati od dijabetisa, nakon što je više od sedam dana provela u komi. Ona je nakon što se probudila iz kome potpuno promenila svoje životne navike, način ishrane, ali je i krenula da prima insulinske injekcije na koje je obavezana do kraja svog života.

"Već godinama sam na keto dijeti. Ovakve stvari učine čoveka jačim. Dijabetis mi je pokazao da sam jaka i da mogu da se izborim sa svim što život pred mene baci" , izjavila je ona.

Hali Beri
Foto: Profimedia / Profimedia
Hali Beri

Džidži Hadid - boluje od hašimota

Slavna manekenka 2016. godine priznala je da boluje od hašimoto autoimune bolesti. Kako je sama rekla, zbog ove bolesti njeno telo nekontrolisano dobija i gubi kilograme na nedeljnom nivou.

Džidži Hadid
Foto: Profimedia / RAS Srbija
Džidži Hadid

"Moj metabolizam je jako čudan. Ovo je bilo jako teško savladi, s obzirom na posao kojim se bavim. Međutim, već nekoliko godina pijem lekove koji sve drže pod kontrolom" , izjavila je ona.