11. novembar  2019. 06.15  | Izvor: RTV

Prvi rođendan Cineplexx Promenade, svi filmovi po ceni od 190 dinara

NOVI SAD -

Bioskop Cineplexx Promenada proslavlja svoj prvi rođendan uz cenu ulaznica od 190 dinara. Pored fantastične cene ulaznica očekuje vas i nezaboravan provod uz muziku i specijalnu atmosferu zajedno sa dobro poznatim DJ-evima radija AS FM u holu bioskopa.

15. novembra 2018. godine bioskop Cineplexx Promenada otvorio je vrata svojim posetiocima. Specijalni gosti te večeri bili su glumci i autori filma „Južni vetar“ a bioskop je svečano otvoren uz konfete, slavlje i sjajan ambijent. I tada je doneta odluka da će svake naredne godine rođendan slaviti sa bioskopskim sladokuscima uz pravu slavljeničku atmosferu.

Svi dragi gosti rođendanske žurke bioskopa Cineplexx Promenada uživaće u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu i raznovrsnom žanrovskom repertoaru. Idealna prilika da uživate u najaktuelnijim filmovima po fantastičnoj ceni ulaznice.

Najmlađi posetioci bioskopa imaće priliku da pogledaju omiljene animirane junake u filmovima,,Porodica Adams“, „Jeti – Snežni čovek“, „Grdana: Gospodarica zla“i mnogim drugim koji su sinhronizovani na srpski jezik.

Na radost ljubitelja sedme umetnosti, rođendan bioskopa Cineplexx Promenada uveličaće i najnoviji domaći film Gordana Kičića „Realna priča“, „Džoker“ koji je oborio sve rekorde, novi nastavak filma Terminator sa Arnoldom Švarcenegerom u glavnoj ulozi – „Terminator: Mračna sudbina“, „Bitka za Midvej“, „Vojna akademija 5“, „ Dr Sleep “ i mnogi drugi.

Karte po ceni od samo 190 dinara su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada.

Cena ulaznice jedinstvena je za 2D/3D projekcije, dok se za 4D projekcije filmova računa MX4D doplata na sniženu cenu ulaznica. Rezervacije ulaznica za filmove sa rođendanskog repertoara nisu moguće.

Tagovi