Najnovije vesti
Zabava
Marija Savić Srećković je PREVARILA KUBURU, a sada se oglasila o skandalu i svi su zanemeli:"TO SU FAZE U ŽIVOTU..."

Marija Savić Srećković je PREVARILA KUBURU, a sada se oglasila o skandalu i svi su zanemeli:"TO SU FAZE U ŽIVOTU..."

Fitnes instruktorku Mariju Savić Srećković uslikali smo u jednom restoranu na Vračaru kako razmenjuje nežnosti sa nepoznatim muškarcem, a sda je i pred kamerama pričala o skandalu koji je nastao kada je otkriveno da je prevarila supruga.

MArija Savić Srećković Foto: screenshot
MArija Savić Srećković
Marija Savić Srećković
Foto: RAS Srbija
Marija Savić Srećković

Naime, Mariju smo uhvatili u prevari, a ona je tada izjavila da je "prepisala od muža". Podsećamo, pre pet godina u javnosti pojavile fotografije glumca Aleksandra Srećkovića Kubure kako se ljubi sa 18 godina mlađom studentkinjom, a njegova supruga se o tome nije oglašavala.

Pročitajte još

O svojoj prevari, s druge strane, za "Blic" je izjavila:

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla nam je Marija svojevremeno.

Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Ovog puta gostovala je u emisiji kod Sanje Marinković, a voditeljka je pitala svoje goste da li se po Marijinom izgledu i izrazu lica može zaključiti da ima nekih privatnih problema.

Marija Savić Srećković
Foto: G. Srdanov / RAS Srbija
Marija Savić Srećković

- Deluje da ima. Ko nema problema - rekla je Neda Ukraden koja je sedela u studiju.

- Jako lepo izgleda, a žena kada lepo izgleda uglavnom ima mnogo problema - konstatovala je Nataša Bekvalac.

Pročitajte još

- Da li je stvarno morao da se desi taj takozvani skandal, da me zoveš u emisiju posle sedam godina? Što se probelema tiče, Nedo, potpuno se slažem, oni uvek postoje, to su faze u životu, u svim segmentima života, u poslu, u partnerskim odnosima, u braku... Kažu da kako zračiš tako privlačiš. Ja sam sportista, sve probleme rešavam sportski, i kada padneš, i kada primiš udarac sa strane, rešenje je vežba, sve probleme rešavate tako - rekla je Marija.

BONUS VIDEO: Bračne krize Marije Srećković i Kubure