Najnovije vesti
Vesti Hronika
Nasilnik iz Bačke Palanke priznao da je SESTRU UDARIO PESNICOM, pa je izbo, a svedok dodao da ju je GAZIO PO GLAVI

Nasilnik iz Bačke Palanke priznao da je SESTRU UDARIO PESNICOM, pa je izbo, a svedok dodao da ju je GAZIO PO GLAVI

Kraj suđenja Žarku Šušiloviću (29) iz Bačke Palanke, okrivljenom da je lane prebio i izbo na ulici u tom mestu rođenu sestru D. Š. (21), i tako pokušao da je ubije, odložen je u novosadskom Višem sudu zbog čekanja na usaglašavanje nalaza veštaka, piše Telegraf.

zarko susilovic foto facebook (1) Foto: Facebook
zarko susilovic foto facebook (1)

Naime, na prethodnom ročištu u maju, nakon saslušanja svedoka i veštaka, stručni savetnik odbrane specijalista neuropsihijatrije dr Boris Golubović zatražio je, nakon obrazlaganja osnovnog nalaza stalnih sudskih veštaka, da neki drugi stručni tim detaljnije obavi taj zadatak, što je na kraju ročišta veće i prihvatilo.

Inače, okrivljeni je na početku procesa početkom marta ove godine izneo odbranu i rekao da je optužnicu razumeo, ali i kazao da ne zna da je ubo sestru. Po njegovim rečima, sve je počelo u novembru prethodne godine, navodi novosadski Dnevnik.

Nakon što mu je određena zabrana roditeljskog staranja i prilaska supruzi, njegova sestra, s njegovom ženom i detetom, otišla je iz kuće da žive zajedno u podstanarima.

Pročitajte još

Na poslednjem pretresu u maju, svedok I. K. iz Bačke Palanke izjavio je da je okrivljeni "bukvalno gazio po glavi" svoju sestru dok je ležala na zemlji. Ispričao je da je ona bila ispred njega i da se pri tome nije pomerala. On je dodao da je okrivljeni i pred policajcima koji su stigli na lice mesta, rekao da će je ubiti i da je to zaslužila.

Svedok je takođe naveo da je na mestu događaja bila jedna žena, kojoj je rekao da skloni dete koje je bilo s njom da ne gleda takve scene, a kasnije je saznao da se zapravo radilo o supruzi okrivljenog.

Okrivljeni je na početku procesa, početkom marta ove godine, izneo odbranu i rekao da je optužnicu razumeo, ali ne zna da je ubo sestru.