Slavni fudbaler ima novu devojku: Bio je i sa ženom svog brata FOTO

Fudbaler Rajan Gigs (45) u vezi je sa 15 godina mlađom manekenkom, koja je i di-džej, pišu britanski tabloidi.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 10.11.2019.

12:15

Slavni fudbaler ima novu devojku: Bio je i sa ženom svog brata FOTO
Foto: Getty/Alex Davidson

Bivši as Mančester Junajteda i sadašnji selektor reprezentacije Velsa izlazi sa Helen Steling Holt, a upoznali su se navodno na Old Trafordu gde Helen redovno pušta muziku.

"The Sun" piše kako su, prema izvorima, nagađanja o njihovoj vezi započela u septembru na venčanju Rija Ferdinanda i Kejt Vrajt.

"Ona je divna devojka i, poput Rajana, zaista je zanima sport i fitnes. Redovno vežba i ima sjajno telo", rekao je izvor za ovaj magazin.
View this post on Instagram

Bit of CN! 🇨🇦

A post shared by Helen Stelling Holt (@helenstellingholt) on

"Imaju zajedničke prijatelje i zbližili su se nakon što su naleteli jedno na drugo na nekoliko događaja... Neki ljudi su razgovarali na Ferdinandovom venčanju o njima, da su super par."

Helen ima i 10 hiljada pratilaca na Instagramu, gde često objavljuje fotografije iz teretane, prenosi Index. Nedavno je, tokom utakmice Mančester Junajteda objavila fotografiju sa Old Traforda.
View this post on Instagram

Out on a school night. 🎧

A post shared by Helen Stelling Holt (@helenstellingholt) on

Vest o njihovoj romansi pojavila se tri godine nakon Rajanovog burnog razvoda od supruge Stejsi, sa kojom ima dva deteta. Par se rastao 2016. godine nakon saznanja da je Gigs imao višegodišnju romansu sa ženom svog brata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: