Zabit Magomedšaripov
Zabit Magomedšaripov

UFC FIGHT NIGHT 163 Hladni rat II

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.11.19. | 15:36

Meč večeri u Moskvi između ruskog i američkog borca, Magomedšaripova i Katara

UFC, najmoćnija MMA (mešovite borilačke veštine) ogranizacija ne miruje ovih sedmica, što pravljenm glavnih događaja, što "fight night-a" na kojem se još nedovoljno dokazani borci prikazuju navijačima širom sveta pre nego što otpadnu ili uđu u elitnu grupu, ili pak stariji takmičari koji traže drugu šansu.

PONUDA KVOTA I IGARA

Izabrane vesti

Ovaj put UFC "borilačko veče", 163. izdanje održava se u Moskvi, tačnije u CSKA areni, a glavni meč večeri je u pero kategoriji (61-66 kg) između domaćeg fajtera, veoma talentovanog Zabita Magomedšaripova i Amerikanca Kelvina Katara. Dagestanac je majstor vušua, to jest kineskog kik-boksa, a as iz Masačusetsa vrstan rvač, tako da je jasno da je u pitanju duel potpuno različitih stilova. Magomedšaripov je veliki MMA talenat i veruje se budući šampion UFC-a te mu dajemo prednost nad 31-godišnjim protivnikom.

Još jedan meč skerće veliku pažnju, a to je takođe duel Rusa i Amerikanca, što će samo još više podgrejati verujemo ludu atmosferu u CSKA areni kada se u teškoj kategoriji sudare dva kolosa, Aleksandar Popov i Greg Hardi. Dvometraš iz Moskve je možda i najbolji bokser među teškašima, ali nema posebno jak završni udarac, tako da mu se desi da vodi bitku, a izgubni rat jer ujedno nema baš najtvrđu bradu. A ona bi mogla skupo da ga košta protiv bombardera kao što je Hardi. Bivši NFL igrač polako gradi UFC karijeru i zaista deluje ubitačno. Sve zna, jak je kao zver, udara kao maljem, ali ima problema sa ponašanjem, te često doživljava diskvalifikacije. Očekujemo da će ovaj put biti mirniji jer je (valjda) naučio tu lekciju, te verujemo u njegovu pobedu.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara