Poraz Kecmanovića u polufinalu "Next Gen" turnira u Milanu

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je u polufinalu "Next Gen" turnira u Milanu od domaćeg tenisera Janika Sinera sa 3:1 u setovima.

U meču sa posebnim pravilima, Kecmanović je izgubio sa 3:1 u setovima (4:2, 1:4, 2:4, 2:4).

Srpski teniser je prethodno zauzeo drugo mesto Grupe A sa učinkom od dve pobede i jednim porazom, dok je italijanski teniser bio prvoplasirani u Grupi B.

Krajinović se nalazi na 60. mestu na ATP listi, dok je Italijan 95.

Protivnik Sineru u finalu biće Australijanac De Minaur, dok se Kecmanović u plasmanu za treće mesto sastaje sa Tijafoeom koji je na 47. mestu ATP liste. 

Turnir u Milanu okuplja najbolje mlade igrače do 21 godine, a igra se po eksperimentalnim pravilima (set do četiri u gemovima, odnosno taj-brejk posle 3:3 i gem lopta na 40:40).

Ovo nije zvanični turnir, a igra se za nagradni fond od 1,4 miliona dolara.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво