Nova vest
Fudbal

Petak, 08.11.2019.

19:02

Džaka uputio zahtev Emeriju

Trener fudbalera Arsenala Unaj Emeri rekao je da je Granit Džaka zatražio da ne igra na predstojećem meču protiv Lestera.

Izvor: LN

Autor: LN

Džaka uputio zahtev Emeriju
Photo by Alex Morton/Getty Images

Džaka se sukobio sa navijačima Arsenala 27. oktobra na utakmici protiv Kristal Palasa. Oni su mu zviždali zbog slabijih igara, a on ih je opsovao i nepristojno gestikulirao, a zatim skinuo dres na putu do tunela. Njemu je nakon toga oduzeta kapitenska traka.

"Razgovarao sam s njim o tome kako se sada oseća, jer dobro radi i trenira. Rekao mi je da trenutno nije u stanju da igra i mi ćemo čekati", rekao je Emeri za britanske medije.

Za novog kapitena Arsenala imenovan je Pjer Emerik Obamejnag, a Emeri smatra da ima kvalitet da predvodi tim.

"Iskusan je i poštuju ga u svlačionici. Znam da mu treba vremena da 100 posto preuzme tu odgovornost, ali mi ćemo ga podržati", rekao je Emeri.

Arsenal će sutra od 18.30 gostovati Lesteru u 12. kolu Premijer lige. Lester je trenutno treći na tabeli sa 23 boda, dok je Arsenal peti sa šest bodova manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve