Španci objavili spisak za nastavak kvalifikacija, u Zagrebu trljaju dlanove!

Autor: Nikola Miloradović
petak 08.11.2019.
16:54
Izvor: Sportske.net

Sada je jasno, rekord će uskoro biti oboren.

EPA-EFE/ANTHONY ANEX
EPA-EFE/ANTHONY ANEX

Povezane vesti

Nakon predstojećeg vikenda sledi nam još jedna reprezentativna pauza, kada će se kraju privesti kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Španija je već obezbedila svoje mesto na kontinentalnoj smotri, pa za njih dueli sa Maltom i Rumunijom neće imati takmičarski značaj.

Zbog toga je selektor Robert Moreno odlučio da za predstojeće duele oproba nekoliko novih igrača, među kojima se našao i supertalentovani fudbaler zagrebačkog Dinama Dani Olmo.

Momak koji je ponikao u Barsinoj "La Masiji" pruža izvrsne partuje u dresu "Modrih", ističe se i u Ligi šampiona ove sezone, pa su u hrvatskoj prestonici svesni da će uskoro inkasirati ogroman novac od njegove prodaje.

Veliki broj klubova je pokazao interesovanje za njegove usluge, vrednost španskog fudbalera na transfer tržištu se procenjuje na 30 miliona evra, a utisak je i da će Zagrepčani zaraditi značajno više, pa će izvesno i oboriti rekord kluba kada su prodaje u pitanju.

Olmova cena će dodatno porasti zbog poziva u nacionalni tim, još ako se dobro pokaže protiv Malte ili Rumunije, Dinamo će izvesno zaraditi nekoliko desetina miliona evra od njegovog odlaska.

U nastavku pogledajte ko je sve dobi poziv selektora Morena pred poslednje duele u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Friday, 08.11.2019
21:41

cifra misaona imenica za nase klubove

avatar
Opet Anonymous
Friday, 08.11.2019
19:41

Dobar je Olmo ali previse ga pumpaju jer da je bio zaista toliko dobar nebi zavrisio on kao Spanac u Dinamu iz ZG. Drugo decko nije igrao u ozbiljnoj ligi i svi pozvati skorz drugi nivo u odnosu na njega...

avatar
NikkiCFC
Friday, 08.11.2019
18:51

Koja je fora da zove Navasa?

avatar
Opet Anonymous
Friday, 08.11.2019
19:37

I ako je mator na poziciji RB igra sjajno i kapiten je Seville kao prvo, ocito da ti imas problem jer Cesar A. nije pozvat...

avatar
Opet Anonymous
Monday, 11.11.2019
21:33

NikkiCFC kakav crni Nacho i Robeto... Bellerin bi trebao biti pozvat ispred obojice

avatar
NikkiCFC
Saturday, 09.11.2019
00:53

Ahahahaha nemam i ne mislim da treba ali svakako je bolji od Navasa. Za desnog beka dvojac Reala, pa cak i Naco plus Roberto pa tek onda Azpilicueta kao peto resenje.

avatar
Südkurve München
Friday, 08.11.2019
18:34

Mamic im donese jos min. 50 miliona evra