Odvela mlađe dete u vrtić i ostavila sina samog, kada se vratila videla je policiju i telo prekriveno čaršafom: Detalji tragedije u Nišu (VIDEO)

J.Ć.

08. 11. 2019. u 10:10

Nesreća se dogodila na poslednjem spratu zgrade na Vizantijskom Bulevaru

Одвела млађе дете у вртић и оставила сина самог, када се вратила видела је полицију и тело прекривено чаршафом: Детаљи трагедије у Нишу (ВИДЕО)

Foto: J.Ćosin

U stravičnoj nesreći koja se dogodila u Vizantijskom bulevaru u Nišu, poginuo je 7-godišnji dečak prilikom pada sa 12. sprata solitera.


Dečak je ostao sam u stanu, kada je njegova majka otišla da odvede mlađe dete u vrtić.



Kako "Novosti" saznaju, majka je vraćajući se iz vrtića ugledala vozila policije i hitne pomoći i telo prekriveno čaršafom. Ona je zamolila policiju da vidi ko je nastradao i tada je ugledala svoje dete.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

драгана

08.11.2019. 15:16

@Kraljevic Marko - Bog i nije dao.smrt ovoga deteta, jer Bog ne daje.smrt,nego život.Ko razume - shvatiće.

Nikola

08.11.2019. 19:52

@Kraljevic Marko - Bog je stvorio sve za 7 dana i posle toga samo seje smrt. Ono sto ljudi ne mogu da razumeju uvek daju objasnjenje "bog" da to je kontrola duha , a drzava kotrola tela. Zato crkva ne placa poreze i vekovima se uvlaci u politiku. Ti to ne razumes....

Sveznalac

09.11.2019. 20:14

@Kraljevic Marko - Ocigledno nemas pojma o bogu i njegovom poslu! Evo ti primer. Ko je stvorio bolesti ako nista pre boga nije postojalo? A bolest kao kuga, kolera, sifilis, malarija, tifus su odnele milijarde zivota.

Damjan

10.11.2019. 21:49

@Kraljevic Marko - Ne koristite tragediju ove porododice da hulite na Boga. Bog nije stvorio smrt. Covek je stvoren da zivi, ne da umre. Smrt i bolesti su logična posledica naseg odstupanja od Boga i zajednice s njim. Kad smo odstupili od Boga, odstupili smo i jedni od drugih, zaratili sa prirodom. Zato nesreće toliko mrznje i nesreće... I ovi hulni komentari...