Pogledajte premijerno trejler novog domaćeg filma "Četiri ruže"

Film “Četiri ruže” reditelja Vasilija Nikitovića premijerno će biti prikazan 3. decembra, a u bioskopsku distribuciju kreće od 5. decembra.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 08.11.2019.

11:14

Pogledajte premijerno trejler novog domaćeg filma
Foto: Printscreen / YouTube

Reč je o krimi-drami sa elementima komedije, a prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovesti jedne beogradske noći povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom.

Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu “Četiri ruže”, u centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, često i s one strane zakona, naći će se jedan običan čovek. U bezuspešnom pokušaju da od svega pobegne, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.
Foto: Printscreen / YouTube
Film prati nekoliko paralalnih priča, dešava se u Beogradu pre desetak godina, a stil filma dosta karakteriše i muzika, u kojoj će se između ostalih naći numere od: The Kuguars, Bobana Petrovića “Đuskaj”, Ramba Amadeusa, Lollobrigide, Sevdah Baby i Jakarte, grupe Pavel, Kal band, Glissersi i drugi…

U filmu igraju: Dragan Gagi Jovanović, Srđan Todorović, Miloš Samolov, Gordan Kičić, Boris Milivojević, Milutin Milošević, Dragana Dabović, Nada Macanković, Jana Milić, Tihomir Stanić, Boris Kargotić… Četiri ruže su: Tara Toševski, Miljana Popović, Jelena Jokić, Marta Milosavljević

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: