Meč bez navijača i 20.000 evra kazne – cena uletanja navijača na teren

Mornar iz Bara kažnjen je utakmicom pred praznim tribinama i 20.000 evra zbog napada navijača na košarkaša Cedevita Olimpije Rajana Boutrajta tokom utakmice dva tima, potvrdila je ABA liga.

Sudija ABA Disciplinske komisije Saša Pavličić-Bekić naredio je da Barani duel protiv Zadra odigraju bez gledalaca, izuzev najviše 100 mesta u VIP loži, ali i da sledeći protiv Budućnosti bude bez podrške pristalica sa zapadnog dela hale.

Skandal u dvorani "Toplica" dogodio se proteklog vikenda kada je crnogorski navijač udario Boutrajta posle nesportskog poteza i zakucavanja u poslednjim trenucima utakmice.

Cedevita Olimpija deli prvo mesto na tabeli ABA lige sa skorom 4-1, dok Mornar ima pobedu manje.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво