NE PROPUSTITE! U ponedeljak, 11. novembra, izaberite Kurir sa POKLONOM IZNENAĐENJA koji želite
Foto: Kurir

NE PROPUSTITE! U ponedeljak, 11. novembra, izaberite Kurir sa POKLONOM IZNENAĐENJA koji želite

Zabava -

Dnevne novine Kurir spremile su POKLON IZNENAĐENJA za svakog čitaoca. U ponedeljak, 11. novembra, izaberite Kurir sa poklonom koji vam je potreban. U nastavku pogledajte šta smo pripremili za vas:

METALNO RENDE

Možete da izaberete rende za sitnije rendanje, koje je idealno za namirnice kao što su polutvrdi i tvrdi sirevi, ili za krupnije, koje je pogodno za meke sireve, voće i povrće.

foto: Kurir

LJUŠTILICA ZA VOĆE I POVRĆE

Idealna je za ljušćenje svih namirnica sa korom, kao što su jabuke, kruške, krompir, krastavac ili za pravljenje trakastih ukrasa za salate od šargarepe ili nekog drugog povrća. Na ljuštilici se nalazi i mini-rende, pa je ovaj poklon i multipraktičan.

foto: Kurir

LUPA

Pogodna je za čitanje deklaracija, lekarskih recepata, sitnih slova u ugovorima ili za posmatranje sitnih predmeta koje želite da uvećate.

foto: Kurir

KRPICA ZA NAOČARE

Ne razmazuje masnoću i drugu prljavštinu, već ih temeljno uklanja. Praktična je i ne zauzima mnogo prostora, tako da je možete nositi u džepu kako bi vam uvek bila pri ruci.

foto: Kurir

FUTROLA ZA NAOČARE

Napravljena je od kvalitetnog platna i pogodna za naočare svih oblika i veličina. Crne je boje, pa je mogu koristiti i muškarci i žene.

foto: Kurir

NOVČANIK ZA SITAN NOVAC

Dostupan je u različitim bojama i dezenima, što ga čini idealnim aksesoarom ili poklonom za dragu osobu.

foto: Kurir

TURPIJA ZA NOKTE

Turpija je dvostrana i pogodna je za sređivanje dugih, kratkih, prirodnih i veštačkih noktiju. Dostupna je u nekoliko boja i dezena.

foto: Kurir

FLOMASTER

Ovaj veoma koristan poklon može da se koristi za crtanje, bojenje, podvlačenje i obeležavanje bitnih stvari u knjigama, svaskama i udžbenicima.

foto: Kurir

ČEŠALJ ZA KOSU

Lagan je i kompaktan, tako da ga možete odložiti u džep i nositi svuda sa sobom. Ima guste zupce, pa je idealan i za tapiranje kose.

foto: Kurir

Čitajte Kurir, jer uvek dobijate više!

Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track