B92 saznaje: Otkazan Lufthanzin let iz Beograda za Frankfurt

Nemačka avio-kompanija "Lufthanza" otkazala je danas stotine letova, u drugom dana štrajka svog kabinskog osoblja.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 08.11.2019.

10:15

B92 saznaje: Otkazan Lufthanzin let iz Beograda za Frankfurt
Foto: Epa, Armando Babani

Na sajtu Aerodroma "Nikola Tesla" pojavilla se informacija da je let "Lufthanze" iz Beograda za Frankfurt u sedam sati jutros otkazan.

Iz "Aerodroma Nikola Tesla" su potvrdili da je let otkazan i dodali da nemaju informaciju zbog čega avion nije poleteo, jer, kako navode, ne dobijaju informacije o razlozima otakzivanja letova.

Iz sedišta "Lufthanze" u Beogradu su za B92 rekli da imaju problema sa radom sistema, tačnije da je "sistem pao", i rekli "da ih ponovo pozovemo kasnije".

Sa Aerodroma "Nikola Tesla", danas su planirana još tri polaska "Lufthanze", dva za Minhen i jedan za Frankfurt. Za sada nema podataka da će ovi letovi biti otkazani.

U redu letenja su i po dva dolaska iz MInhena i Frankfurta, koji za sada, nisu otkazani.

Podsećamo, štrajk "Lufthanze" je počeo u četvrtak, a očekuje se da će ukupno biti otkazano oko 1300 letova kojima je trebalo da putuje 180 hiljada putnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: