Kobni sudar dva bicikla u Senti: Laslo udario glavom u ivičnjak i poginuo na licu mesta

R. Š.

06. 11. 2019. u 15:40

Čovek od 70 godina poginuo na licu mesta kada je pao sa električnog bicikla i glavom udario o ivičnjak kolovoza

Кобни судар два бицикла у Сенти: Ласло ударио главом у ивичњак и погинуо на лицу места

Ilustracija / Foto V.N.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu, oko 11 sati, u Ulici Maksima Gorkog u Senti, u sudaru dva bicikla poginuo je Laslo T.K. (70) iz Sente. On je smrtno stradao kada se vozeći bicikl na električni pogon sudario sa drugim biciklistom koji je vozio maloletni, dvanaestogodišnji dečak iz tog grada, potvrđeno je “Novostima” u Policijskoj upravi u Kikindi.

Do nesreće je došlo iako su se dvojica biciklista kretala u istom pravcu, međutim, u jednom trenutku dečak je biciklom skrenuo levo. Čovek koji je vozio električni bicikl pokušao je da ga izbegne ali nije sasvim uspeo u toj nameri, pa je, ipak, došlo do sudara. Obojica biciklista su pala na kolovoz, a prilikom pada dečak je zadobio lakše telesne povrede, dok je stariji vozač udario glavom o ivičnjak što je bilo kobno i preminuo je na licu mesta. Ekipa Hitne službe koja je izašla na mesto događaja samo je konstatovala smrt starijeg čoveka koji je vozio električni bicikl.

Telo nastradalog muškarca biće poslato na ondukciju u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad, rečeno je „Novostima“



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Milos

06.11.2019. 17:18

Zakon je cudo,matori ljudi voze te el. biciklove kao ludi,bez ikakvih procena,bez saobracajnih propisa,senilni,gluvi,slepi...Sta je trebo da ubije dete od 12 godina.Saucece porodici nastradalog.

Korpus Delikt

06.11.2019. 20:38

@Milos - E, moj Miloše: "Mladost je prolazna, lepota je relativna, samo je glupost večita..."

Kalesu

06.11.2019. 18:12

Dve stvari mi odmah padaju na pamet: dečak je, verovatno, nepropisno skretao levo, a činjenica je da bar 90% naših biciklista to ne radi kako treba: ne NAJAVE rukom (celom ispruženom u stranu) svoju nameru. S druge strane, električne bicikle najviše voze stariji, koji nemaju ni čula ni reflekse kao nekada, a redovno navlače gas "do daske", a ovi bicikli dostižu i 40 km/h! Kad se to sve nađe na jednom mestu - gotova tragedija.