Novi detalji veze glumca i umetnice: "Želi da provede život sa njom" FOTO

Glumac Kijanu Rivs razočarao je hiljade žena i na crvenom tepihu prošetao sa svojom novom devojkom.

Život

Izvor: B92

Sreda, 06.11.2019.

11:20

Novi detalji veze glumca i umetnice:
Foto: Getty/Frazer Harrison

Aleksandra Grant osvojila je srce jednog od najomiljenijih glumaca na svetu, a mnoge je zbunio, ali i oduševio izbor slavnog glumca, čije kolege često izlaze sdvostruko mlađim ženama, manekenkama ili mladim glumicama.

"Kijanu je zaljubljen i želi da provede svoj život s Aleksandrom. Jako je zahvalan i srećan što je ima u svom životu", kaže izvor blizak paru.
Foto: Getty/Emma McIntyre
Kijanu i Aleksandra poznaju se od 2011. godine, a zajedno su od početka ove godine. Ipak, nisu do sada hteli da obaveste javnost o svojoj vezi, prenosi Indeks. Zajedno su radili na nekoliko projekata i među njima se, nakon prijateljstva, rodila snažna ljubav.

Aleksandra je umetnica i filantropkinja iz Los Anđelesa koja je imala izložbe svuda po svetu. Poznata je po tome što u svom radu koristi govor i jezik i sarađuje spiscima u izradi skulptura, fotografija, crteža i video-radova. Tako je upoznala i Kijanua Rivsa, koji pored toga što snima filmove, obožava i poeziju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

13 h

Podeli: