Vesti

0

Obradović: Vučić nije smeo da se suoči sa tri studentkinje

Autor: JU

Izvor: Beta

Obradović: Vučić nije smeo da se suoči sa tri studentkinje

Izvor: Foto: Beta/Luka Filipović

Ispred RTS-a gde su se okupile pristalice Udruženja Jedan od pet miliona i Saveza za Srbiju, Obradović je rekao da je na telefonu gledajući emisiju Upitnik u kojoj gostuje Vučić, video "lice uplašenog čoveka, političke kukavice i diktatora".

Obradović je upitao da li je Vučić ušao u RTS na neki četvrti ulaz za koji niko ne zna, ili je emisija snimljena ranije.

On je ocenio da se voditeljka Olivera Jovićević i Aleksandar Vučić u emisiji ponašaju kao da je sve u redu i pozvao novinare da pitaju predsednika Srbije kako je ušao u RTS.

"Aleksandar Vučić je politička kukavica", rekao je Obradović novinarima ispred RTS-a.

Jedna od organizatorki protesta Jedan od pet miliona, studentkinja Valentina Reković rekla je da su oni danas najavili preko društvenih mreža da će postaviti neka pitanja Aleksandru Vučiću, a da se on nije pojavio ni na jednom od tri ulaza RTS-a.

"Već 11 meseci tražimo odgovore na neka pitanja, a Aleksandar Vučić ne sme da odgovori", rekla je ona i pročitala spisak pitanja za Vučića.

Prvo na spisku koji su studenti pripremili je pitanje Vučiću kada će posetiti uzbunjivača iz fabrike Krušik u Valjevu Aleksandra Obradovića da mu ispriča sve o trgovini oružjem.

Na spisku je i pitanje kada će smeniti ministra finansija Sinišu Malog zbog prepisivanja doktorata, i direktora BIA Bratislava Gašića zato što proganja neistomišljenike, navela je Reković.

"Zašto ste od Dedinja napravili sigurnu kuću za bivše palestinske obaveštajce i kada ćete iz Srpske napredne stranke izbaciti Milutina Jelačića Jutku i Dragoljuba Simonovića", dodala je Reković navodeći pitanja za Vučića.

Prema njenim rečima Aleksandar Vučić pokazao je večeras da ne sme da se sretne sa studentima i odgovori na pitanja na koja sigurno zna odgovor i zato što se plaši istine.

Grupa od 20-tak Vučićevih pristalica razišla se, dok je uz građane koji su se odazvali pozivu dela opozicije ispred RTS-a prisutan i veliki broj policajaca.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR