Uhapšen Muhamed Ramusović posle prebijanja samohrane majke Jelene Krstić (31) u Beranama

M. S.

05. 11. 2019. u 13:45

Ramusović (38) je uhapšen u utorak u Beranama

Ухапшен Мухамед Рамусовић после пребијања самохране мајке Јелене Крстић (31) у Беранама

POSLE intervencije v. d. vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića koji je u ponedeljak po podne zatražio od vršioca dužnosti višeg državnog tužioca u Bijelom Polju Mirka Bulatovića, da preispita rad Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama, za čiji je rad neposredno nadležan, u predmetu formiranom protiv Beranca Muhameda Ramusovića (38), osumnjičenog za prebijanje Jelene Krstić (31), u beranskom tužilaštvu je za njega određeno zadržavanje do 72 sata.

Kako se sumnja, on je 29. oktobra pretukao Krstićevu na radnom mestu pred Stadionom malih sportova i naneo joj teške povrede zbog kojih je završila na četvorodnevnom lečenju u Opštoj bolnici u Beranama. Osim potresa mozga, ona je zadobila posekotine usne, povrede vilice i glave.

Uprkos tome, Ramusović koji je prilikom prebijanja Krstićeve u krvi imao 1,61 promil alkohola, posle hapšenja na mestu teškog incidenta i privođenja uz krivičnu prijavu osnovnom državnom tužiocu, pušten je da se u toku daljeg postupka brani sa slobode.

Nakon toga, kada je sve obelodanjeno i javnost ustalasana uprkos pokušajima režimskih medija da se cela stvar zataška, došlo je do reakcije Stankovića, tako da je Ramusović u utorak ponovo priveden u ODT u Beranama.

IZVINjENjE

KAKO "Novosti" saznaju, Ramusović je prilikom davanja izjave izrazio kajanje i uputio izvinjenje Jeleni Krstić, čije je prebijanje "usijalo" društvene mreže, posebno zbog reči koje joj je uputio, odnosno tvrdnji da ona "kao Nikšićanka ne može da radi u njegovom gradu".


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)