Zidan: Bejl igra za Vels? On će jedini ispaštati...

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.11.19. | 14:26

"Geret nije spreman da normalno trenira. Pozvali su ga, imaju pravo na to, u pitanju je FIFA termin i ne možemo da zalazimo u te stvari"...

Trener Real Madrida Zinedin Zidan obasut je pitanjima oko Gereta Bejla na poslednjoj konferenciji za medije posvećenoj predstojećoj utakmici Ligi šampiona protiv Galatasaraja.

Novinare je najviše zanimao Zidanov stav vezan za to što se Velšanin odazvao pozivu u reprezentaciju iako je zvanično povređen i ne trenira sa saigračima u Realu...
"Bejl nije spreman da normalno trenira. Pozvali su ga, imaju pravo na to, u pitanju je FIFA termin i ne možemo da zalazimo u te stvari. On će jedini ispaštati. Voleo bih da je Bejl ostao sa nama, ali nije".

Izabrane vesti

Rajan Gigs je nedavno izjavio kako mu je Bejl obećao da će biti spreman za utakmicu protiv Azerbejdžana...
"Ne znam za njegov razgovor sa selektorom. Ono što znam jeste da trenutno nije spreman. I jedino što me zanima jeste da Geret bude u redu. Želim da što pre imam sve igrače na raspolaganju. Zasad je to nemoguće"...

Bejlov stav?
"Ponavljam, jedini ko će ispaštati jeste igrač. Ali ja se nadam da neće igrati ako nije spreman. Situacija je takva - kakva je. Ja želim da on ostane do kraja sezone sa nama. Navijači moraju pozitivno da misle. Govorili su kako ga ne volim. To su gluposti. Imam dobar odnos sa Bejlom, svako jutro jedan drugom kažemo 'dobro jutro'. Ne mogu sa svakim da budem jednako blizak", poručio je Zidan.

Novinare je najmanje zanimala sama utakmica protiv Galatasaraja. Usledilo je pitanje o Kilijanu Mbapeu, da li Real kreće po njega?
"Na kraju će on sam odlučiti. Trenutno je u Parizu, ali nikada nije krio da mu je san da zaigra za Real Madrid. Videćemo", učtivo je odgovorio Zidan.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara