RAT KARLEUŠE I AMERIČKE DIZAJNERKE NA INTERNETU! Jeha: Nosiš moje kopije! Jelena: Ti kradeš od Versaćea!
Foto: Instagram

Gori Instagram

RAT KARLEUŠE I AMERIČKE DIZAJNERKE NA INTERNETU! Jeha: Nosiš moje kopije! Jelena: Ti kradeš od Versaćea!

Stars -

Malu od velikog skandala optužila je Jeha Lijung da je na nastupu u Cirihu ponela imitaciju njenog kostima iako je od nje pre dve godine tražila saradnju

Jelena Karleuša ponovo je u centru modnog skandala. Naime, američka dizajnerka Jeha Lijung optužila je malu od velikog skandala da je iskopirala njen dizajn kostima, iako ju je prethodno pitala da od nje isti naruči.

Ta kreatorka je poznata po tome što ručno pravi kostime od kože, lanaca i lateksa, a jedan takav je Karleuša je nosila na svom nastupu u Cirihu prošlog vikenda.

foto: instagram

Nakon tezge Jelena se kao i uvek pohvalila na društvenim mrežama svojim autfitom, što je isprovociralo Jehu. Ona je na svom Instastoriju objavila tu fotografiju.

- Znala je gde da kupi original, ali je izabrala da podrži lopova - istakla je Jeha na Instagramu i priložila dokaz - prepisku s folk zvezdom.

- Sviđa mi se tvoj rad, kupovaću - napisala je Jelena.

foto: instagram

Dizajnerka joj je tom prilikom odgovorila pozitivno.

- Hvala ti, radim unikatne veličine, tako da slobodno ostavi soje mere i uradiću ti - napisala je Jeha.

- Sjajno! Kontaktiraću s tobom uskoro - zainteresovano je rekla JK.

Jeha je napisala da je i Karleuša, kao i dizajner njenog „lažnog“ kostima kriva što se ovo desilo.

- Mnogo pitanja dobijam u inboks, ali ovo nije u redu. U pitanju je čist bezobrazluk. I umetnik i dizajner su odgovorni. Ako sumnjate da dizajner nije znao za moj rad pre ovoga, znajte da su koristili moje fotografije da promovišu svoje kopije - napisala je ona u okviru svoje Instagram priče.

foto: instagram

Međutim, Jelena ne vidi šta je sporno u tome što ona nije odlučila da pazari kod nje, pa joj je u svom stilu i odgovorila.

- Draga Jeha, ti kradeš sve što sam ja nosila godinama ranije. I ne zaboravi sve što si uzela od Versaćea - napisala je Karleuša i objavila svoju fotografiju iz 2012. godine u sličnom kostimu.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja